Hartelijk welkom

De Mares Pure SLS is één van de eerste mares trimvesten welke is uitgerust met het nieuwe SLS loodsysteem. Dit systeem moet voorkomen dat de loodpockets eruit vallen gedurende je duik. Iets wat nog wel eens gebeurde met het vorige loodsysteem welke Mares in zijn vorige lijn trimvesten monteerden.

Read More

De Scubapro Seahawk is een trimvest met de bladder op de rug. Hierdoor zou je positie in het water sterk moeten verbeteren? Maar is dat ook daadwerkelijk zo? In deze review kom je erachter!

Read More

Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten lijkt misschien een lastige klus maar is heel makkelijk. We laten je stap voor stap zien hoe het moet en je kunt helemaal niets verkeerd doen! Het is dus zeker een klusje welke je eenvoudig zelf kan doen.Read More

Het is pas koud als ijsberen met kachels beginnen te slepen is een oud gezegde. Onderwater gaat dit helaas niet helemaal op, wij duikers krijgen het iets sneller koud onderwater dan onze niet bubbelende medemens!

Read More

Met 30+ graden je pak aantrekken is niet altijd een pretje! Daarom 4 tips over hoe snel je wetsuit aan te krijgen! 

Read More

Ben je van plan om binnenkort een onderpak aan te schaffen of een nieuw onderpak te kopen om de oude te vervangen? Dan kan deze gids je helpen om de juiste keuze te maken.

Read More

Op zoek naar vinnen? Bij DiveWorld.nl bent u bij het juiste adres. DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment aan vinnen om uit te kiezen. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij u zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle vinnen goed uit te leggen.

Read More

De winter begint aan zijn einde te komen en het duikseizoen komt er dan ook in rap tempo aan. De winter is natuurlijk de beste tijd om de duikset te laten reviseren en te laten nakijken door een professional. Mocht je de kans gemist hebben dan is het nog niet te laat om voor het seizoen de duikset weer in top conditie te krijgen.

Ondanks dat niks een goede servicebeurt vervangt zullen de onderstaande tips wat advies geven over de gezondheid van je set. In aflevering 1 behandelen we de ademautomaten set.

Read More

Tegenwoordig zijn er zoveel duikcomputers op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat zijn duikcomputers nu eigenlijk en wat kunnen ze? Lees snel verder om erachter te komen wat de verschillen zijn.

Read More

Op zoek naar het juiste duikmasker? Een duikmasker is het venster waardoor je naar de onderwaterwereld kijkt en dit maakt het duikmasker een uiterst belangrijk uitrustingsstuk. Wanneer deze oncomfortabel op het gezicht zit kan dit in potentie een hele duik verpesten. Het is daarom van belang om het juiste duikmasker uit te kiezen. Waar moet ik opletten?

Read More

Items 1 to 10 of 13 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom duiken bij Diveworld