Hartelijk welkom

Nieuws · 

Lijkt je het wat om in de Filippijnen te gaan duiken? Check dan snel deze review en je weet alle in en out's. 

Read More

Nieuws · 

Ga jij mee de legendarische voshaai zoeken in de Filippijnen? Deze reis kan en mag je niet missen met begeleiding van een duik professional 

Read More

De Mares Pure SLS is één van de eerste mares trimvesten welke is uitgerust met het nieuwe SLS loodsysteem. Dit systeem moet voorkomen dat de loodpockets eruit vallen gedurende je duik. Iets wat nog wel eens gebeurde met het vorige loodsysteem welke Mares in zijn vorige lijn trimvesten monteerden.

Read More

De Scubapro Seahawk is een trimvest met de bladder op de rug. Hierdoor zou je positie in het water sterk moeten verbeteren? Maar is dat ook daadwerkelijk zo? In deze review kom je erachter!

Read More

Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten lijkt misschien een lastige klus maar is heel makkelijk. We laten je stap voor stap zien hoe het moet en je kunt helemaal niets verkeerd doen! Het is dus zeker een klusje welke je eenvoudig zelf kan doen.Read More
Training · 

Het moeilijkste van duiken is toch echt het blijven zweven? In je Open Water Diver opleiding kijk je altijd naar je instructeur terwijl hij zonder te bewegen blijft zweven. Zoals iedereen denk je dan bij je zelf ”Hoe dan?”.

Read More
Nieuws · 

Weer terug van weggeweest, de DiveWorld Onderwater Foto wedstrijd. Stuur eigen onderwater foto nu op en misschien win jij wel de wedstrijd!

Read More

Het is pas koud als ijsberen met kachels beginnen te slepen is een oud gezegde. Onderwater gaat dit helaas niet helemaal op, wij duikers krijgen het iets sneller koud onderwater dan onze niet bubbelende medemens!

Read More
Nieuws · 

Binnen Europa valt er nog voldoende af te duiken! Wij hebben de 5 bestemmingen op een rijtje gezet welke zeker niet op je bucket list mogen ontbreken!

Read More

Met 30+ graden je pak aantrekken is niet altijd een pretje! Daarom 4 tips over hoe snel je wetsuit aan te krijgen! 

Read More

Items 1 to 10 of 19 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom duiken bij Diveworld