Hartelijk welkom

Duiken & Cocktail Workshop

Opzoek naar een adrenaline vol en variërend vrijgezellenfeest?! Dan is duiken met de cocktail workshop wat voor jou!

Wil jij net zoals Tom Cruise gooien met flessen en cocktails maken?!

Wie wil dat nou niet?! Net zoals Tom Cruise flessen in de lucht gooien en de lekkerste drankjes kunnen serveren. Onder begeleiding van Bar Entertainment zal je meegenomen worden op een interactieve reis door de wereld van cocktails. Niet alleen het jongleren van flessen, shakers en glazen zullen naar voren komen maar ook hoe een goede cocktail maken, wat is de geschiedenis van een cocktail en natuurlijk de geheimen van de cocktailwereld! 

Na een korte inleiding van de BarEntertainment bartender zal jij en je vrienden zelf aan de slag gaan met het mixen van de beste cocktails. Naast het mixen is het flairen een begrip geworden in de cocktailwereld. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de film "Cocktail" waar Tom Cruise de gasten enteraint achter de bar met zijn flairmoves. De deskundige bartenders van BarEntertainment zullen jou en je vrienden in no-time een aantal flairmoves leren, waaronder de spectaculaire Flair-Run!

Let op! Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

De introductie duik samen met de Cocktail Workshop kost maar 42,95 euro per persoon. 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een diner bij te boeken. Reserveren of meer informatie? Dat kan via het onderstaand formulier of je kan telefonisch contact opnemen: 053-5695484

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld