Hartelijk welkom

Duiken & Speciaal Bier Proeverij

Ben je op zoek naar een origineel vrijgezellen feest? Dan is de Duiken & Speciaal Bier Proeverij arrangement wat voor jou!

De meeste mannen krijgen op hun verjaardag een Speciaal bier pakket, dit is dan ook vaak de eerste kennismaking met speciaal bier. 

Wil jij je vrienden wat anders voorzetten dan een "normaal" biertje?! Stap dan samen met hen in de wereld van de fijnproevers tijdens de bierproeverijen van BarEntertainment. Het professionele team van BarEntertainment verzocht een workshop waarin 6 verschillende speciaal bieren optimaal geproeft gaan worden. 

Tijdens deze 1,5 uur durende bierproeverij laat het team van BarEntertainment  je kennis maken met 6 verschillende speciaal bieren doormiddel leuke ankedotes en hun passie en kennis over deze geweldige brouwsels. Tussen de heerlijke speciaal bieren word er water en brood geserveerd om de smaak te neutraliseren. Tevens wordt er bij enkele bieren een bijpassend hapje geserveerd, waarvan vele waarschijnlijk verbaasd over zullen zijn. Pannenkoeken gebakken met bierbeslag?! Nee, nou BarEntertainment popelt om je dit te laten beleven. 

Let op! Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

De eerste duik samen met de speciaal bier proeverij kost maar 39,95 euro per persoon. 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een diner bij te boeken. Reserveren of meer informatie? Dat kan via het onderstaand formulier of je kan telefonisch contact opnemen: 053-5695484

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld