Hartelijk welkom

Duiken & Whisky Proeverij

Ben je op zoek naar een origineel vrijgezellen feest? Dan is de Duiken & Speciaal Bier Proeverij arrangement wat voor jou!

Nog nooit gedoken? Maak dan nu een introductie duik en maak kennis met de overweldigende onderwater wereld.

Een introductie duik is de manier om kennis te maken met de onderwater wereld. Onder professionele begeleiding neem je een kijkje onderwater en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten. Bij binnenkomst zal je instructeur klaar staan met een lekker bakje koffie of thee en je de basis van het duiken uitleggen. Na een half uurtje uitleg zal hij je meenemen het water in waar drie korte oefeningen gedaan worden. Door middel van deze oefeningen ben je bekender met je uitrusting en voel je je meer op het gemak in het water.

Daarna zal er afgedaald worden in onze 10 meter diepe duiktoren. Tijdens de duik zorgt de instructeur ervoor dat je totaal op je gemak bent zodat je optimaal kan genieten van je tijd onderwater. Doordat DiveWorld slechts twee personen per instructeur toestaat heeft hij volop de tijd om jou duik zo prettig en leuk mogelijk te maken. Helaas duurt de duik slechts 40 minuten en zal er dan aan de opstijging begonnen worden. Eenmaal boven aangekomen ben je een unieke ervaring rijker. 

Over de gehele wereld word er steeds meer whisky gedronken, maar wat is het verschil en welke is nu het lekkerste?! Hier kan je nu achterkomen tijdens de Whisky Proeverij na jouw introductie duik! 

Onder begeleiding van een whisky expert van Bar Entertainment zal je mee genomen worden in de wereld van whisky. In anderhalf uur leert u de verschillende smaken van whisky kennen. Nu zul je denken is het alleen maar proeven van whisky? Nee, de whisky expert zal verschillende ankedotes vertellen over de verschillende soorten whisky die je aan het proeven bent.

Tijdens de whisky proeverij zal je in het bezit zijn van de Nozing and Tasting Kaart, hiermee zul je de geproefde whisky in kaart brengen. Tussendoor zal Bar Entertainment stokbrood en water serveren zodat de smaak neutraliseert, hierdoor zullen alle whisky's optimaal geproefd kunnen worden.

Let op! Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

De introductie duik samen met de speciaal bier proeverij kost maar 72,95 euro per persoon. 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een diner bij te boeken. Reserveren of meer informatie? Dat kan via het onderstaand formulier of je kan telefonisch contact opnemen: 053-5695484

 

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld