Hartelijk welkom

DAN BLS + Oxygen + First Aid

DAN BLS + Oxygen + First Aid

DAN Basic Life Support + First Aid

DAN BLS

De DAN Basis Life Support is een programma bedoeld om de kennis en vaardigheden te leren welkenodig zijn om een volwassen slachtoffer hulp te verlenen. Het BLS Programma bestaat uit meerder eerste hulptechnieken welke het leven in stand houden of wellicht terugbrengen. Aan het einde van de opleiding kan je een noodgeval herkennen, 112 alarmeren op de correcte manier en snel eerste hulpverlenen in afwachting van de hulpdiensten.

DAN Oxygen

De DAN Oxygen opleiding is ontwikkeld om het iedere duiker op te leiden en te trainen in de de technieken en vaardigheden welke nodig zijn bij het toedienen van zuurstof bij een eventueel duikongeval. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de symptomen en tekenen welke optreden bij een duikersverwonding. De opleiding is geschikt voor iedereen wie beschikt over een duik brevet en graag zijn kennis wat wil uitdiepen.

DAN First Aid

Het DAN First Aid Programma is ontwikkeld voor iedereen wie reeds in het bezit is van een DAN BLS Brevet. Waar in de BLS opleiding aandacht is voor de levensbedreigende verwondingen wordt in het DAN First Aid programma de aandacht verlegt naar het verzorgen van niet levensbedreigende verwondingen bij volwassenen. 

Bij de Cursus zit inbegrepen: 

- Online Lesmateriaal

- DAN Oxygen Brevet

- DAN BLS Brevet

- DAN First Aid Brevet

Kom langs voor een oriëntatie en wij vertellen je alles over deze opleiding

Extra informatie:

Minimale vereisten:  Cursist dient minimaal 18 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus
Duur cursus:  3 theoriesessies (12 uur)
Kosten:   € 194,95
Geldigheid:  Na 2 jaar update benodigd (€ 175,00)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kom duiken bij Diveworld