Hartelijk welkom

Duiken met duikbrevet

Duiken met duikbrevet

Als je al in het bezit bent van een brevet dan is er de mogelijkheid om in de toren te komen duiken. Dit kan met eigen uitrusting of met uitrusting die gehuurd wordt van DiveWorld. Tevens kun je uitrusting huren voor het maken van duiken buiten de toren.

De 10 meter diepe toren is uitermate geschikt voor het bijhouden van vaardigheden, het uitproberen van uitrusting stukken of simpelweg voor het plezier van het duiken. Doormiddel van twee plateau's die geplaatst zijn kan er geoefend worden op 1,40 en 5 meter en 10 meter. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om een afspraak te maken voor je komst.

Prijzen:

  • 1ste duik met eigen uitrusting: 

€ 15,00

  • 2de duik met eigen uitrusting:
€ 10,00
   
  • 1ste duik met uitrusting van DiveWorld:
€ 37,50
  • 2de duik met uitrusting van DiveWorld:
€ 10,00
   
  • Dagkaart met eigen uitrusting:
€ 35,00
  • Dagkaart met uitrusting van DiveWorld:
€ 55,00
  • 10 duiken knipkaart met eigen uitrusting:                         
€ 120,00

Helaas hebben wij een extra regel moeten invoeren. Dubbelset duikers betalen nu € 25,- als men langer duikt dan 1,5 uur. Deze regel zal niet strikt op de minuut geklokt worden maar is helaas nodig om misbruik te voorkomen.

 

De DiveWorld 10 duiken Knipkaart!

De DiveWorld knipkaart is verkrijgbaar in de webshop, de winkel en bij de duiktoren aan de bar. Deze geeft recht op 10 duiken in de duiktoren en blijft twee jaar geldig. Daarnaast is de knipkaart niet persoonsgebonden en kan daardoor uitstekend gedeeld worden door 2 personen. De kosten voor de 10 duiken knipkaart is € 120

Let op: De knipkaart is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

    

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld