Hartelijk welkom

Openingsevenement

Wat leuk dat jij interesse hebt in het event op 6 September! Check snel alle info en geef je nu op voor de te gekke workshops! 

Wat is er te doen onder water? 

Proefduiken

Nog nooit gedoken en altijd al eens willen ervaren hoe het is om onderwater door te brengen dan is dat je kans. Wij geven jou namelijk deze feestavond de kans om te proeven aan het duiken, de eerste 30 inschrijvingen mogen gratis een duikje naar 5 meter maken. Helaas hebben wij de 30 inschrijvingen bereikt en is het niet meer mogelijk om op deze avond te duiken, mocht jij toch graag eens een introductieduik willen volgen dan kun jij die boeken tegen 52,50 euro.

Voorafgaand aan de duik dient een medische verklaring ingevuld worden. Alle vragen dienen met NEE beantwoord te kunnen worden. Is dit niet het geval dan is het raadzaam om ons even te contacteren. Een bezoek aan de huisarts kan dan noodzakelijk zijn. De medische verklaring is hieronder te vinden.

Klik hier voor de Medische Verklaring

 Fotografieworkshop 

Geheel kosteloos kan jij deelnemen aan een fotografie workshop! Wij zorgen dat jij in 2 uur tijd de kneepjes van het vak leert. Vergeet je duikspullen niet mee te nemen of huur wat bij ons, want na de korte introductie boven water nemen we je uiteraard ook mee onderwater. 
En als je in het bezit bent van je eigen onderwatercamera kan je die ook het beste meenemen. 
De workshop begint om 20.00 en zal ongeveer 2 uur duren. 
Wil je deelnemen? Mail dan je naam, leeftijd en duikervaring naar niek@diveworld.nl

    Onderwater competitie

We gaan een leuke onderwater competitie houden die lijkt op volleybal, maar met onze eigen spelregels! Het zal een te gekke duik worden met allerlei sport en spel onder water. 
Benieuwd naar de spelregels? Kom dan rond 19.00 je melden op 6 september met je duikspullen die je zelf mee neemt of bij ons huurt. En neem deel aan een te gekke duik. 

 Vrij duiken

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om gewoon een gezellig duikje te maken! Heb je geen buddy? Geen probleem! Wij koppelen je aan iemand zodat je altijd het water in kan. 

 

Wat is er te doen boven water?

Diving world duikvakanties

Ben jij op zoek naar een duikreis? Kom dan even langs de stand van Diving world hollidays. 
Zij kunnen je niet alleen assisteren met het vinden van jouw perfecte vakantie, maar ook hebben ze de leukste aanbiedingen van het moment. 

Duiken Magazine

Wie kent het bekendste duikblad van Nederland niet? Duiken Magazine zal een eigen stand hebben zodat je alle vragen kan stellen, de mensen achter het blad kan ontmoeten en misschien wel een gratis magazine scoort. 

Entertainment voor jong en oud

Daarnaast zal er voldoende entertainment zijn voor jong en oud! Denk aan een te gekke fotobooth, cocktailbar, strand en lounge gedeelte en nog enkele super leuke verassingen! 
Aanschouw de ondergaande zon op het duikterras terwijl je met mede duikers de mooiste ervaringen uitwisselt.Zet 06 september alvast in je agenda! En vraag al je duikvrienden mee. 
Heb jij nog vragen of opmerkingen? Dan horen we graag van je via niek@diveworld.nl

        

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kom duiken bij Diveworld