Hartelijk welkom

Duiken bij diveworld

Duiken bij diveworld

Al in het bezit van een duikbrevet of altijd al willen leren duiken

Maak dan nu kennis met het meest unieke duikcentrum van Nederland: DiveWorld! Onze 10 meter diepe indoor duik toren is gevuld met 1,3 miljoen liter kristalhelder water. Daarnaast is het verwarmde water altijd tussen de 21 en 23 graden. Kortom de ideale locatie voor het maken van een introductie duik onder professionele begeleiding of voor het maken van een vrije duik als je al in het bezit bent van een brevet. Door de platformen op 1.4, 5 en 10 meter kan op elke diepte de vaardigheden worden bijgehouden, uitrusting getest worden of gewoon lekker gedoken worden.
 

Door onze waardering als SSI en PADI Duikschool zijn we instaat om een breed scala aan cursussen te verzorgen. Onze cursussen staan bekend door de professionaliteit, vakbekwaamheid en gezelligheid die wij hoog in het vaandel dragen. Naast de duiktoren beschikt DiveWorld over kleedkamers, warme douches, horeca gedeelte en een goed gevulde shop. Alle reden om snel eens langs te komen!

Bij DiveWorld zijn we helemaal gek van duiken. Daarom proberen wij ook altijd in te spelen op de wensen van onze gasten. Dus of je nu komt vrij duiken of een introductie duik komt ervaren. Wij doen ons best om je een geweldige dag te laten beleven. Onze toren is uniek in Nederland en er is ruimte voor iedereen. Maak dus snel een afspraak en kom de caribische sfeer ervaren.

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld