Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Eerste hulp bij duiken
Geplaatst op 11 september 2021

Eerste hulp bij duiken

Vandaag is het wereld eerste hulp dag. Ook bij duiken is dit een belangrijk onderwerp. Want duiken wil je zo veilig mogelijk doen. Eerste hulp verlenen aan iemand die in nood is, is een belangrijke en soms levensreddende vaardigheid. Je kunt daar bij ons een speciale cursus voor volgen, de SSI React Right Specialty.

Net als bij andere eerste hulp cursussen is het ook bij deze cursus belangrijk dat je de vaardigheden regelmatig blijft oefenen zodat je ze niet verleert. Vandaar dat het de bedoeling is dat je de cursus iedere 2 jaar herhaalt. In onze nieuwe blog vertellen we je meer over wat eerste hulp bij duiken inhoudt en wat je tijdens de cursus leert.


SSI React Right Specialty

De SSI React Right Specialty is bedoeld om kennis en vaardigheden te leren die nodig zijn om een volwassen slachtoffer hulp te kunnen verlenen. Het programma bestaat uit meerdere eerste hulptechnieken. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om een noodgeval te herkennen, 112 op de correcte manier te alarmeren en snel eerste hulp te verlenen in afwachting van de hulpdiensten. Daarnaast krijg je ook alle tools om niet levensbedreigende verwondingen te behandelen en zuurstof toe te dienen. Ook leer je om overweg te gaan met een AED. 


Cursusdag

De opleiding, die een hele dag duurt, is geschikt voor iedereen die over een duikbrevet beschikt en graag zijn/haar kennis wil verdiepen. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn bij aanvang van de cursus. De eerstvolgende cursusdag is op zondag 21 november a.s. van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen als je eerst meer informatie wilt.