Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
  • Home
  • Nieuws
  • Heb jij altijd al willen leren duiken? Dan hebben wij nu een leuke aanbieding!
DiveWorld SSI Open Water Diver aanbieding
Geplaatst op 18 mei 2021

Heb jij altijd al willen leren duiken? Dan hebben wij nu een leuke aanbieding!

Heb jij altijd al willen leren duiken maar is het er tot nu toe niet van gekomen? Dan hebben wij nu een leuke aanbieding voor jou. Tijdens de SSI Open Water Diver opleiding neem je niet alleen de eerste stap in de duikwereld maar leer je alle vaardigheden die je de rest van je ‘duik’ leven nodig hebt.

Wij geven geen duikcursus maar leiden jou op als duiker, we zorgen ervoor dat je comfortabel en ontspannen in het water ligt. Wij geven iedereen altijd een 100% slagingsgarantie, jouw veiligheid en comfort staan bij ons voorop. Omdat wij de SSI Open Water Diver zo belangrijk vinden maken we in plaats van vier verplichte buitenwater duiken er vijf en ook de indoor duiken zijn uitgebreider dan verplicht.

En dan nu de aanbieding

Als je je nu aanmeldt voor de SSI Open Water Diver opleiding krijg je korting op een basis duikset. Op alleen de snorkelset krijg je 10% korting en als je het totale pakket neemt ontvang je 20% korting. Het totale pakket bestaat uit een snorkelset, vinnen en duikschoenen. Voor de SSI Open Water Diver opleiding betaal je €449,95 (inclusief de extra duik). 

Wil je graag van deze aanbieding gebruik maken? Meld je dan nu aan voor de SSI Open Water Diver opleiding.