Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
DiveWorld Bare droogpak inruilweken
Geplaatst op 14 oktober 2021

Je oude droogpak is geld waard!

Foto verbonden met tekst rechts

Als erkende Bare dealer nemen we deel aan de Bare droogpak inruilweken. Van 1 oktober t/m 30 november is je oude droogpak geld waard! Ruil je oude droogpak in en ontvang een inruilkorting die kan oplopen tot maar liefst € 500,- op geselecteerde Bare droogpakken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Daarnaast organiseren we een droogpak testdag op zaterdag 27 november a.s.. Lees er meer over in onze nieuwe blog.

Wil jij graag een nieuw droogpak of wil je testen hoe het voelt om met een droogpak te duiken? Op zaterdag 27 november organiseren we een droogpak testdag. Je kunt dan pakken van onder andere Camaro, Bare, Santu, Avatar en Scubapro proberen. 

De dag begint bij Lucas Divestore in Nijverdal. Hier komen vertegenwoordigers van de verschillende merken meer vertellen over de technieken en de nieuwste ontwikkelingen van de huidige droogpakken. Daarnaast leer je wat voor jou van belang is voor de keuze van een droogpak. ‘s Middags kun je de verschillende droogpakken dan gaan testen in de duiktoren van Diveworld in Enschede. De kosten zijn € 25,- per persoon. Meer weten over de droogpak testdag, het aanmelden of het volledige programma bekijken? Klik dan op onderstaande knop.