Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Reminder droogpak testdag
Geplaatst op 4 november 2021

Reminder droogpak testdag

Je kunt je nog aanmelden voor de droogpak testdag op zaterdag 27 november. Je kunt dan een nieuw droogpak proberen en testen hoe het voelt om met een droogpak te duiken. Er zijn pakken van onder andere Camaro, Bare, Santu, Avatar en Scubapro beschikbaar.

Foto verbonden met tekst rechts

De dag begint bij Lucas Divestore in Nijverdal. Hier komen vertegenwoordigers van de verschillende merken meer vertellen over de technieken en de nieuwste ontwikkelingen van de huidige droogpakken. Daarnaast leer je wat voor jou van belang is voor de keuze van een droogpak. ‘s Middags kun je de verschillende droogpakken dan gaan testen in de duiktoren van Diveworld in Enschede. De kosten zijn € 25,- per persoon. Je kunt je via onze website aanmelden (https://www.diveworld.nl/nieuws/droogpak-testdag-bij-diveworld-en-lucas-divestore/)./. Daar vind je ook het volledige programma van de dag. 

Als erkende Bare dealer neemt DiveWorld ook deel aan de Bare droogpak inruilweken. Nog tot eind november is je oude droogpak geld waard! Ruil je oude droogpak in en ontvang een inruilkorting die kan oplopen tot maar liefst € 500,- op geselecteerde Bare droogpakken.