Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
  • Home
  • Nieuws
  • Welke duikcomputers zijn er + een mooie aanbieding!
Welke duikcmputers zijn er
Geplaatst op 29 juli 2021

Welke duikcomputers zijn er? + een mooie aanbieding!

Wil je onbezorgd duiken en precies weten hoe diep je bent of hoe lang je nog onder water kunt blijven? Dan is een duikcomputer/horloge iets voor jou. Wij hebben nu een mooie aanbieding voor jou! In dit blogartikel vertellen wij je hoe een duikcomputer werkt, waarom het een handig hulpmiddel is tijdens het duiken en wat de aanbieding is!

Wat is een duikcomputer?

Een duikcomputer biedt real-time-informatie aan tijdens een duik. Het geeft onder andere informatie over hoe diep je zit. Daarnaast berekent de duikcomputer hoeveel stikstof tijdens een duik in je lichaam wordt opgelost en hoeveel veilige duiktijd je nog over hebt. Stijg je te snel op of overschrijdt je de niet-decompressietijd, dan geeft de duikcomputer een alarm af.

Erken

DiveWorld biedt een groot assortiment duikcomputers aan. Als eerste verkopen wij het merk Ratio, met onder andere de Ratio IX3M (Easy, Deep en Tech+), De Ratio Idive Color (Easy, Deep en Tech+). Daarnaast verkopen wij de Aqualung met onder andere de i100 en de i200C. De Suunto met onder andere de Zoop Novo en de Vyper Novo. Benieuwd naar al onze duikcomputers? Bekijk onze webshop of kom langs!

De aanbieding

Tot en met eind augustus hebben wij een mooie aanbieding voor jou! Deze hele maand zijn de Ratio duikcomputers te kopen met korting.

Ratio IX3M pro Easy, Deep en Tech+

De Ratio IX3M is een zeer volledige duikcomputer die licht van gewicht is en toch erg sterk. Met de 4 knoppen is de computer eenvoudig te bedienen, dit kan zelfs zonder problemen met dikke handschoenen aan. Het menu is zeer eenvoudig in gebruik. De computer heeft een 2,8" kleurenscherm waardoor hij duidelijk afleesbaar is. Klik hier voor meer informatie over de Ratio IX3M.


IX3M Pro Easy - van €699,99 nu voor €499,99

IX3M Pro Deep - van €799,99 nu voor 529,99

IX3M Pro Tech+ - van €899,99 nu voor €599.99

Ratio IX3M pro Easy, Deep en Tech+

Ratio Idive color

De Ratio Idive color easy is een zeer volledige duikcomputer die licht van gewicht is en toch erg sterk. Hierdoor is hij ook gewoon als horloge te gebruiken. Om de batterij te besparen schakelt de computer uit en door een draaibeweging met jouw pols te maken kun je hem weer activeren om onder andere de tijd te zien. Met de 4 knoppen is de computer eenvoudig te bedienen, dit kan zelfs zonder problemen met dikke handschoenen aan. Het menu bestaat uit pictogrammen, het is daardoor zeer eenvoudig om naar het gewenste menu te gaan. De computer heeft een 1.3" kleurenscherm waardoor hij duidelijk afleesbaar is. Klik hier voor meer informatie over de Ratio Idive color.


Idive color deep - van €699,99 nu voor €399,99

Idive color Tech+ - van €799,99 nu voor €499,99

Ratio Idive color

Ratio Oxygen Analyzer

De Ratio Oxygen Analyzer is eenvoudig in gebruik en meet de zuurstofpercentage in jouw adem-mengsel. Dit kan door hem aan de IX3m te koppelen en in het menu de analyzer te activeren. Klik hier voor meer informatie over de Ratio Oxygen Analyzer.


Oxygen Analyzer - van €249,- nu voor €199,-

Ratio Oxygen Analyzer

Wil je graag meer informatie over welke duikcomputer het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of kom langs in de duiktoren!