Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Wie is de beste freediver?
Geplaatst op 16 september 2021

Wie is de beste freediver?

De opnames van de nieuwe aflevering het NPO Zapp programma Try Before You Die staan online (op het YouTube kanaal van NPO Zapp) en zijn a.s. zaterdag om 18.15 uur op televisie te zien. In Try Before you Die gaan acht presentatoren met zichzelf en tegen elkaar de strijd aan om dingen te doen die je gedaan moet hebben voordat je dood gaat. Dit keer is een van uitdagingen een Free Dive Challenge die in de duiktoren van Diveworld is opgenomen. Lees er meer over in onze nieuwe blog.

Op 1 hap adem duiken

Freediven is duiken zonder zuurstoffles, dus eigenlijk op 1 hap adem. In de uitzending van Try Before you Die gaan presentatoren Tim en Stephanie de uitdaging aan om 10 meter diep te duiken, op de bodem de letters TBYD (Try Before You Die) los te maken en vervolgens weer naar boven te komen. En dat doen ze in de diepste indoor duiktank van Nederland, die van Diveworld.

Free dive instructie

Zonder een opleiding of buddy is freediving levensgevaarlijk. Vandaar dat Tim en Stephanie eerst de basics leren en onder begeleiding van free dive instructeur Martin gaan duiken. Of ze het daadwerkelijk gaan doen en wie de beste free diver is? Kijk daarvoor de uitzending op YouTube.

Veilig en verantwoord duiken

Zelf ook zin in duiken gekregen? Diveworld biedt verschillende duikcursussen voor zowel beginners als gevorderden, waaronder de SSI Perfect Buoyancy. Voor Freediving moeten we je naar andere aanbieders doorverwijzen, daarin geven we geen cursussen. Zorg er hoe dan ook voor dat je goed voorbereid en veilig duikt! We adviseren je graag over de verschillende trainingen die we aanbieden.