Wrakduiken Noordzee 23 september

Op 23 september hebben wij de optie om met de Aquila 2 wrakduiken op de noordzee te maken, Deze wrakken zullen tussen de 26 en 30 meter diepte liggen en zitten vol met interessant onderwaterleven. Welke wrakken dat precies gaan zijn is niet bekend en is afhankelijk van de weersomstandigheden, de kapitein kan ook ten alle tijden beslissen dat er toch niet gedoken mag worden (maximaal windkracht 5 en golven van maximaal 1 meter).

Wil je deelnemen dan dien je een duikfles van minimaal 15 liter te hebben (er zijn er een paar te huur aan boord). Verder moet je een advanced openwater brevet hebben met 50 duiken en ook in het bezit zijn van jouw diepduikbrevet.  Ervaring met stromingsduiken en een smb zijn gewenst (voordat laatste kan natuurlijk perfect de komende tijd in de duiktoren geoefend worden).

De kosten zijn €125,- per persooon (dit zijn de bootkosten, koffie en thee in de ochtend, een eenvoudige lunch in de middag en 1 lucht flesvulling voor de tweede duik (zij kunnen tot 230 bar vullen). Er zijn 12 plekken aan boord dus geef jou snel op zodat jij de boot niet mist. Er is voor 8 personen de mogelijkheid om aan boord te slapen (deze kosten komen er dan nog bij maar je kunt ook een hotel in de buurt boeken) aangezien de afvaart al om 6.00 kan zijn ivm de kentering. Er wordt namelijk alleen op de kentering gedoken.

Jij kunt jou tot 19 augustus opgeven want wij moeten de reservering dan ook bevestigen. Bij aanmelding is de betaling verplicht en kun je geen geld terug krijgen. Deze activiteit is alleen voor duikteamleden.

Datum evenement: 23-09-2023 06:00

Aantal vrije plekken: 12/12

Locatie evenement:

Haven 1
1211 AA Scheveningen
Nederland

Inschrijfperiode: 27-06-2023 t/m 19-08-2023

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen