Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Blue
Blue
Black
Black
Blue

Aqualung i100

De Aqualung i100 is de nieuwste telg in de Aqualung duikcomputer familie. Deze budget computer is uitermate geschikt voor de beginnende duiker zonder overbodige franje.

189,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung i100 is de nieuwste telg in de Aqualung duikcomputer familie. Deze budget computer is uitermate geschikt voor de beginnende duiker zonder overbodige franje. Het is daarnaast bewonderenswaardig dat Aqualung de computer zo goedkoop heeft weten te houden.

De i100 is voorzien van vier verschillende modi's. Als eerste kan er natuurlijk gewoon met lucht gedoken worden. Daarnaast is het mogelijk om met nitrox te duiken tot 100% zuurstof met een maximum van twee mengsels. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om met de i100 deco duiken te maken. Ook kan de computer gebruikt worden in de gauge modes waarin hij figureert als dieptemeter die ook de duiktijd bijhoudt. Als laatste is de Aqualung i100 voorzien van een freedive modus. Het bijzondere aan deze modus is het feit dat je zelfs voor je scuba duik kan gaan freediven. De computer rekent gewoon door zelfs als je na een scuba duik wilt gaan freediven.

De grote knop in het midden van de computer is ook direct de enige knop en dit maakt de i100 eenvoudig te bedienen. De knop is groot genoeg om gemakkelijk te bedienen, zelfs wanneer je dikke handschoenen draagt. Het menu zit logisch in elkaar en je zult dan ook al snel alle functies vinden. De software welke op de computer is te updaten, echter heb je daar wel de optionele interface voor nodig. Deze heb je ook nodig om de duiken uit het logboek te downloaden op een laptop of pc.

Andere opmerkelijke opties zijn de automatische hoogteaanpassingen voor het duiken in bergmeren en de data retentie wanneer de batterij vervangen wordt.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Uitermate geschikt voor de beginnende duiker
Mogelijk om met twee verschillende gassen te duiken
Mogelijk om met verrijkte lucht (nitrox) te duiken tot 100%
Freedive modus welke doorrekent na het freediven
Knoppen zijn eenvoudig te bedienen zelfs met handschoenen aan
Doordat de interface niet bij de computer geleverd wordt kunnen sommige functies niet gebruikt worden, zoals het updaten van de software
De i100 beschikt niet over achtergrondverlichting