Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Blue
Blue
Blue
Aqua
Aqua
Hot Lime
Hot Lime
Pink
Pink
Grey
Grey
Black
Black

Aqualung i200C

De Aqualung i200 is een polscomputer welke erg scherp geprijsd is. Door de vele mogelijkheden van de computer is deze zowel voor de beginnende als de ervaren duiker een uitstekende computer.

329,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung i200 is een polscomputer welke erg scherp geprijsd is. Hierdoor zou je denken dat deze enkel geschikt is voor de beginnende duiker echter is dat niet zo. Door de vele mogelijkheden van de computer is deze zowel voor de beginnende als de ervaren duiker een uitstekende computer.

De i200 beschikt over vier verschillende duikmodi's. Als eerste kan er uiteraard gedoken worden met normale lucht maar ook met verrijkte lucht (nitrox) tot 100% zuurstof. Daarnaast kan de computer gebruikt worden als bottomtimer en als freedive computer. Wat opvallend is, is dat de i200 zo rekent dat het zelfs mogelijk is om de computer te gebruiken voor het duiken en freediven op dezelfde dag.

Het algoritme in de i200 is gebaseerd op het Buhlmann zhl-16c algoritme welke diepstops toe laat. Daarnaast zijn er diverse alarmen in te stellen waaronder die voor maximale duiktijd en maximale diepte. Wanneer deze of de niet-decompressie tijd overschreden wordt dan zal er een audio alarm klinken en gaat er een duidelijk led lampje op de computer knipperen. Hierdoor heb je als duiker direct in de gaten wanneer er iets mis is. Wanneer er gedoken wordt in hoger gelegen plaatsen dan past de computer zich hier automatisch op aan.

Uiteraard is het mogelijk om de gemaakte duiken terug te zien in de computer. Het complete logboek is te bekijken vanaf de computer maar kan ook gedownload worden met de optionele interface naar de computer. Daarnaast is er een app verkrijgbaar in de Google Play store en Apple App store waarmee de duiken terug te zien zijn. Daarnaast is het mogelijk om de instellingen van de computer te veranderen via de app of desktop computer.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Zeer uitgebreide computer met diepstop mogelijkheden
Scherm zeer goed afleesbaar mede door de achtergrond verlichting
Mogelijk om met verrijkte lucht (nitrox) te duiken tot 100%
Diverse mogelijkheden om de computer uit te lezen en in te stellen
De i200 detecteert zelf hoogte waardoor het instellen van de computer wanneer je duikt in bergmeren niet meer nodig is
De batterij van de computer is eenvoudig zelf te vervangen en alle data blijft behouden na de batterij wissel
Mooi design waardoor de i200 ook uitstekend tijdens het dagelijks leven gedragen kan worden
Het geheel wordt niet erg compleet geleverd. Zo mist de interface, het verlengbandje en moet er voor het complete logboek programma op de computer extra betaald worden
Het logboek met 24 duiken is wat kleiner dan die van andere gelijkwaardige computers