Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Quick Relaese

Suunto Cobra 3

De Suunto Cobra 3 Black is een alles in één in de console gemonteerde duikcomputer. De computer beschikt over luchtintegratie, een elektronisch 3D kompas en een gemakkelijk af te lezen matrix display. Door de vereenvoudigde vier knoppen bediening is de Cobra 3 comfortabel in het gebruik.

449,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Suunto Cobra 3 Black is een alles in één in de console gemonteerde duikcomputer. De computer beschikt over luchtintegratie, een elektronisch 3D kompas en een gemakkelijk af te lezen matrix display. Door de vereenvoudigde vier knoppen bediening is de Cobra 3 comfortabel in het gebruik. Met de extra Quick Release functie is het gemakkelijk om de computer af te koppelen en mee te nemen.

De Suunto Cobra 3 houdt realtime de luchtdruk in de fles bij en registreert je luchtverbruik. Aan de hand hiervan berekend de computer de resterende luchttijd. Doormiddel van een visueel en auditief alarm wordt je gewaarschuwd wanneer de lucht dreigt op te raken. Met behulp van het unieke 3D Kompas is het gemakkelijk om terug op de juiste plek te komen. Het elektronische kompas is kantelbaar tot 45 graden en is duidelijk af te lezen door de grote matrix display.

De grote knoppen op de Cobra 3 maken de computer gemakkelijk te bedienen zelfs wanneer er handschoenen gedragen worden. Door de electro-lumineserent achtergrond licht wordt alle duikinformatie zelfs in de lastigste omstandigheden duidelijk weergegeven. De Cobra 3 is tot 100% zuurstof in te stellen in de nitrox modus en in de Gauge modus is de computer te gebruiken als dieptemeter en timer met profiel geheugen.

Doormiddel van het Suunto Deep Stop RGBM-Algoritme maakt de cobra 3 doorlopend berekeningen voor een optimale opstijgtijd. De diepstop optie plant extra diepe decompressie stops in tijdens diepere duiken en biedt daardoor extra bescherming. Om de decompressie nog sneller te laten verlopen is het mogelijk over te schakelen naar een ander gasmengsel met een hoger zuurstofpercentage met de cobra 3. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf de duik te plannen met de plan modus en de ingebouwde duiksimulator.


Specificaties
Merk
Suunto


Over dit product
Display is door grote en verlichting gemakkelijk af te lezen
Knoppen zijn goed te bedienen zelfs met handschoenen aan
Computer is compleet luchtgeintegreerd en daardoor is alle informatie in één oog opslag af te lezen
USB inteface meegeleverd
Computer gemakkelijk van de slang af te koppelen met optionele quick release
Wij geven de voorkeur aan een analoog kompas in plaats van het digitale kompas op de computer