Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Suunto D6i Novo + USB

De Suunto D6i Novo duikcomputer beschikt over serieuze eigenschappen voor een aantrekkelijke prijs. Door het stijlvolle ontwerp staat deze computer net zo goed op het kantoor als op de live-aboard.

749,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Suunto D6i Novo beschikt over serieuze eigenschappen voor een aantrekkelijke prijs. Door het stijlvolle ontwerp staat deze computer net zo goed op het kantoor als op de live-aboard.

De Suunto D6i Novo is een wrist-top computer voor de fanatieke duiker. Functies als het tilt-gecompenseerde 3D kompas en de optionele draadloze lucht intergratie zijn onmisbaar wanneer je met situaties te maken krijgt waar andere mensen afhankelijk zijn van jou vaardigheden. Door de optionele draadloze zender is het mogelijk om met een snelle blik op de pols de tankdruk en de resterende luchttijd te bekijken.

Doormiddel van het tilt-gecompenseerde 3D kompas is navigatie eenvoudiger dan ooit. Ongeacht de hoek van de pols is de koers nauwkeuriger dan ooit. Naast het 3D kompas beschikt de D6i Novo over vier duik modi. Voor normale perslucht duiken wordt de Air modux gebruikt, de Nitrox modus voor één of twee nitroxmengsels en de gauge modus kan gebruikt worden als bottom timer. Daarnaast is er nog een speciale freedive modus. Deze freedive modus meet 3 keer per seconde de diepte waardoor naderhand gemakkelijk de werkelijk behaalde diepte bekeken kan worden. In de Nitrox modus is het mogelijk om met 99% zuurstof en eventueel later over te schakelen op een anders gas om de decompressie te versnellen.

Met de uitgebreide plan modus kan er voorafgaand aan een duik gekeken worden hoelang men op een diepte mag blijven. Uiteraard rekent de Suunto D6i Novo voorgaande duiken mee zodat je een accuraat beeld krijgt. Met de bijgeleverde USB kabel is het daarnaast mogelijk alle data van de duik over te zetten op de desktop of laptop. Tevens kan dit gedeeld worden met Movescount.com zodat je overal en altijd de duiken kan terug vinden.


Specificaties
Merk
Suunto


Over dit product
Display uitstekend afleesbaar
Mooie dunne computer welke ook zeer goed gedragen kan worden als horloge
Diverse duik en freedive modi's
Transmitter te koop welke de computer compleet luchtgeïntegreerd maakt
Na batterij wissel zijn alle gegevens van de computer gewist
Wanneer de computer gebruikt is in freedive of gauge mode dan kan deze 24 uur niet gebruikt worden in duikmodus