Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
TS Blue
TS Blue
TS Hot Lime
BS Black

Aqualung Reveal X2 + Zephyr Snorkel (Uitverkoop)

Extreem zacht siliconen Optische lenzen mogelijk Uitermate helder siliconen Uitermate goede pasvorm Waterloosventiel aan de onderzijde Groot reservoir aan onderzijde Hyperallengeer comfort-bite mondstuk

69,0062,50Je bespaart 9,42%

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung Reveal X2 is een compleet ontworpen masker met zachter siliconen en een betere pasvorm. Je kan dan ook met recht zeggen dat de Reveal X2 een premium masker is.

De Reveal heeft een siliconen skirt welke kristal helder is en extreem soepel. Hierdoor pas het masker op bijna alle gezichten en zit hij enorm comfortabel. De neuspocket heeft daarnaast kleine ribbels waardoor het klaren nog gemakkelijker is. Door het heldere siliconen valt er erg veel licht in het masker waardoor je als duiker een open en vrij gevoel krijgt tijdens je duik. De buckles aan de zijkant zijn direct op de skirt vast gemaakt waardoor deze veel bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast zijn ze eenvoudig met een hand af te stellen, zelfs met handschoenen aan.

De Aqualung Zephyr Purge is een mooi ontworpen snorkel welke uitstekend past bij de maskers van Aqualung. De spatwaterbescherming aan de bovenzijde beschermt de snorkel en voorkomt dat er grote hoeveelheden water in de snorkel komen. Mocht er toch een beetje water in de snorkel dan kan dit gemakkelijk weggeblazen worden door het waterloosventiel aan de onderzijde. Wanneer dit niet in één keer lukt beschikt de Zephyr Purge over een groot reservoir waar een laagje water in kan staan zonder dat je er last van hebt. Aan de onderzijde van de Zephyr is een speciale golving zone geplaatst welke zorgt voor meer flexibiliteit. Samen met de het comfort-bite mondstuk zorgt dit ervoor dat de snorkel comfortabel in de mocht ligt.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Uitermate zacht siliconen waardoor het masker erg comfortabel op het gelaat rust
Geweldige pasvorm
Optische glazen mogelijk
Uitermate helder siliconen waardoor er veel licht in het masker valt
Waterloosventiel wordt beschermt en gaat daardoor langer mee
Spatwaterbescherming aan de bovenzijde van de snorkel voorkomt dat iedere druppel direct de snorkel in loopt.
Het comfort bite mondstuk ligt prettig in de mond
Onderstuk van de snorkel is niet flexibel en kan daardoor in de weg hangen tijdens het duiken