Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
TS Bright Pink
TS Bright Pink
TS Cobalt Blue

Tusa Mini Platina Youth Combo

De Tusa Mini-Platina Youth Combo is een snorkelset welke speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Dit betekend dat de snorkel en het masker iets kleiner zijn en hierdoor beter passen bij kinderen van die leeftijd. Snorkelset speciaal ontworpen voor kinderen. Compleet siliconen setje. Snorkel met waterloosventiel.

29,95

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Tusa Mini-Platina Youth Combo is een snorkelset welke speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Dit betekend dat de snorkel en het masker iets kleiner zijn en hierdoor beter passen bij kinderen van die leeftijd. De Tusa Mini-Platina Youth Combo kenmerkt zich verder door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Al met al een ideale set voor op reis maar ook voor in Nederland.

Masker

Het masker bestaat uit een enkel glas wat een zicht door het masker zeer ten goede komt. Daarnaast is de skirt van het masker in zijn geheel gemaakt van Hypo allergeen siliconen. Hierdoor sluit het masker goed af en zit het prettig op het gelaat. Met de EZ buckles aan de zijkant is het masker gemakkelijk af te stellen op de juiste maat. Het glas in het masker is daarnaast gehard glas waardoor het setje ook gebruikt kan worden bij het beoefenen van de duiksport.

Snorkel

De Snorkel van de Mini-Platina is voorzien van een siliconen mondstuk welke tevens hypo allergeen is. Door de spatwaterbescherming aan de bovenzijde komt er nauwelijks water in de snorkel. Wanneer dit toch gebeurt is dit gemakkelijk te verwijderen door het waterloosventiel aan de onderzijde.


Specificaties
Merk
Tusa


Over dit product
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Het glas van het masker bestaat uit één stuk en dit komt het zicht door het masker ten goede
Snorkel heeft een waterloosventiel en spatwaterbescherming
Onderkant snorkel niet flexibel