Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Aqualung Pearl

De Aqualung Pearl is niet voor niets het best verkopende dames jacket op de markt. Vanaf nu is de Pearl dan ook verkrijgbaar in de bekende twilight kleurenlijn van Aqualung.

374,95

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung Pearl is niet voor niets het best verkopende dames trimvest op de markt. Vanaf nu is de Pearl dan ook verkrijgbaar in de bekende twilight kleurenlijn van Aqualung. Door de nieuwe kleuren wordt het ontwerp nog verder geaccentueerd en past de Pearl uitstekend bij de overige twilight materialen van Aqualung.

De pasvorm van de Pearl is onovertroffen, De slankere, low profile luchtkamers met speciaal vormgegeven onderranden blijven boven de heupen en geven genoeg ruimt bij de armen. Hierdoor hangt de duikster niet meer in het vest wat vaak het geval is bij reguliere trimvesten. De geïntegreerde sportbeha biedt extra comfort, veiligheid en stabiliteit.

Met de SureLock loodpockets is het gemakkelijk duiken. De loodpockets vergrendelen zichzelf, plaats de pocket tot deze klikt en hij is vergrendeld. Uiteraard is deze ook weer gemakkelijk te verwijderen met een enkele trekbeweging in geval van nood. De grote zakken aan de zijkant zijn beide beveiligd met ritsen waardoor deze ook echt dicht zijn wanneer dit nodig is.

Aan de rechterzijde is er een opening gemaakt voor het plaatsten van de octopus. Deze blijft de gehele duik zichtbaar en gemakkelijk te verwijderen. Aan de linkerzijde is er plaats voor de instrumenten. Tevens aan de linkerzijde zijn er oogjes geplaatst waar het Aqualung Squeeze lock mes in past.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Speciale sport-bh geïntegreerd in het trimvest waardoor de pasvorm voor de vrouwelijke duiker uitstekend is
Openingen aan beide kanten waar de instrumenten en octopus in geplaatst kunnen worden.
Loodpockets zijn gemakkelijk in het trimvest te steken en sluiten goed af
De Pearl kruipt soms wat omhoog tijdens de duik
Loodzakken zijn aan de kleine kant