Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Aqualung Pro HD

De Aqualung Pro HD is een wrap-around BCD met geïntegreerd lood en zal door zijn aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding een uitstekende keuze zijn voor vele duikers.

349,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung Pro HD is een wrap-around trimvest met geïntegreerd lood en zal door zijn aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding een uitstekende keuze zijn voor vele duikers. De Pro HD is uitgerust met het Surelock II lood afwerpsysteem en hierdoor is het lood in één beweging gemakkelijk af te werpen. Daarnaast is het lood ook gemakkelijk te plaatsen, simpelweg de loodzakken insteken tot je klik hoort.

Het gehele jacket is gemaakt van geavanceerd Resistek materiaal welke bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals chloor. Hierdoor behoudt het trimvest zijn goede looks gedurende de gehele levensduur. Aan beide zijdes is een ruim toegankelijke zak gemaakt met ritsen welke naar beide zijdes openen. Voor de zakken zijn openingen gemaakt waar de octopus en de console opgeborgen kunnen worden. Hierdoor zijn er geen clips meer nodig om deze slangen op te bergen.

De Aqualung Pro HD is gemakkelijk af te stellen op de juiste maat. Zo is de Tailleband op de rug te verstellen waardoor duikers met een grotere taillemaat ook gebruik kunnen maken van de Pro HD. De rugplaat aan de achterzijde heeft een ingebouwd handvat en een tractionpad waardoor het eventueel glijden van de tank vermindert. Door middel van de verstelbare schouderbanden is de Pro HD eenvoudig op de juiste hoogte af te stellen.

Aan de achterzijde van de Pro Hd zijn nog twee extra loodzakken gemonteerd welke helpen de drijfeigenschappen onderwater te compenseren. Met de 5 roestvrijstalen D-ringen is er genoeg ruimte om alle accessoires gemakkelijk weg te hangen. Aan de linkerzijde zijn tevens bevestigingspunten geplaatst waar de meeste Aqualung messen op passen. Op deze plek is het mes gemakkelijk te vinden en te gebruiken.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Erg compleet uitgevoerd trimvest voor een goede prijs
Bescherming aan de achterzijde van het trimvest beschermt deze tegen beschadigingen
De SureLock loodpockets zijn gemakkelijk in te brengen en blijven goed vast zitten tijdens de duik
Openingen voor de octopus en instrumenten maken clips overbodig
Robuust trimvest welke niet zal verkleuren door de beschermende laag
Diverse stalen d-ringen
Loodpockets zijn smal en bredere loodzakjes passen er moeilijk in
De zijkanten van het trimvest zijn vrij hoog waardoor er vrijheid onder de armen verloren gaat