Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Aqualung Soul i3

De Aqualung Soul i3 is het meest luxueuze jacket voor de vrouwelijke duiker.

559,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung Soul i3 is het meest luxueuze jacket voor de vrouwelijke duiker. Zo bevat de Soul het comfortabele wrapture harnas welke vergelijkbaar is met de heupbanden van een rugzak. Hierdoor wordt het meeste gewicht op de heupen gedragen in plaatst van op de schouders. Voorover buigen omdat de fles zo zwaar is is er daarom niet meer bij.

Uiteraard beschikt de Soul i3 over de SureLock loodintergratie welke gemakkelijk te vergrendelen is en met een enkele handgreep af te werpen is in geval van nood. Aan de achterzijde is er de speciale GripLock band geplaatst welke de traditionele tankband overbodig maakt. De bladder heeft een slanker profiel met lagere luchtkamers en een kortere romplengte. Dit alles zorgt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt dat de duikster in het jacket hangt in het water.

Het bladder systeem biedt tevens het beste van twee werelden. Door dat de bladder wraparound is wordt de duikster niet in elkaar gedrukt wanneer het jacket wordt opgeblazen. Daarnaast wordt een groot deel van de lucht naar de bladder op de rug verplaatst waardoor de duikeigenschappen verbeteren.

Het i3 systeem is over de jaren een waar begrip geworden in de duikindustrie. Doormiddel van het hendeltje aan de linkerzijde kan er lucht in het vest geblazen worden en uit het vest gelaten worden. Hierbij hoef je niet zoals bij een traditionele inflator rechtop in het water te hangen. Onder elke hoek kan het i3 systeem ontluchten wat de veiligheid erg ten goede komt. Mocht om wat voor reden dan ook het i3 systeem het laten afweten dan is het altijd mogelijk om met de slang aan de linkerschouder het jacket met de mond op te blazen.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Het Aqualung i3 systeem werkt uitstekend
Het Wrapture systeem zorgt ervoor dat het trimvest uitstekend op zijn plaats blijft tijdens de duik en dat de fles op de kant gemakkelijker gedragen kan worden
Trimvest is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke duiker en heeft daardoor een uitstekende pasvorm
Door het semi-wing design duikt de Soul i3 uitstekend
Geen bescherming aan de achterzijde van het trimvest. Hierdoor kan de tank beschadigingen veroorzaken op het trimvest.
Loodpockets zijn aan de kleine kant