Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Mares X-One Marea Set Blue 35/38 (uitverkoop)

Compacte snorkelse Kan zowel met blote voeten als met schoenen gedragen worde Ideale reisgenoot

59,95

Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Mares X-One Marea Set is een set welke bestaat uit een masker, snorkel en vinnen. De gehele set is uitermate compact en daardoor ideaal om mee te nemen op vakantie. 

Het Mares Marea masker is een twee-glazig masker met een zachte siliconen skirt. Hierdoor voelt het masker prettig aan op het gezicht en sluit deze uitstekend af. Het zicht door het masker is daarnaast ook uitstekend doordat de glazen water dichter op de ogen staan. Met de gespen aan de zijkant is de maskerband eenvoudig op de juiste grote af te stellen.

De Sailor is een stylish snorkel van Mares die afkomstig is van het duik assortiment. De Sailor is uitgerust met een splash-top waardoor er minder water in de snorkel terecht komt. Door het waterloosventiel onderin de snorkel is het water makkelijk te lozen.

Door de geringe lengte van slechts 40 cm in de maat 39/43 is deze vin ideaal om mee te nemen op reis. Ondanks zijn lengte zwemt de vin uitstekend door de vele kanalen welke in de vin gemaakt zijn. Deze begeleiden het water naar het uiteinde van de vin waardoor de afzet zo efficient mogelijk is. De voetpocket van de Mares X-one is voorzien van gaatjes waardoor deze niet vacuum trekt tijdens het uittrekken.Met de band aan de achterzijde is de vin eenvoudig op de juiste maat af te stellen. 


Let op! Mocht u de Mares X-One willen dragen met schoenen? Kies dan een maatcategorie groter dan de categorie waar uw schoenmaat in valt.


SpecificatiesGeen specificaties beschikbaar bij dit product

Over dit product
Geen pluspunten
Geen minpunten