Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Tusa Xpert Z3 Zoom

De Tusa Xpert Z-3 zoom is de opvolger van de zeer succesvolle Xpert Zoom splitvinnen welke in 2003 op de markt verschenen. Naar aanleiding van het succes van de Xpert zoom duikvinnen heeft men besloten om de Xpert Z-3 Zoom vinnen nog beter te maken.

129,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Tusa Xpert Z-3 zoom is de opvolger van de zeer succesvolle Xpert Zoom splitvinnen welke in 2003 op de markt verschenen. Naar aanleiding van het succes van de Xpert zoom vinnen heeft men besloten om de Xpert Z-3 Zoom vinnen nog beter te maken. 


Door het gebruik van 3 verschillende materialen en 10% langere vinbladen zwemt de nieuwe Xpert Z-3 vin nog gemakkelijk door het water. Traditioneel betekend een split in de vin dat er veel kracht verloren gaat en dat de duiker een hogere frequentie moet zwemmen om dezelfde voorstuwing te krijgen als bij een normale vin. Bij de Tusa Xpert Z-3 Zoom vin is dit echter niet het geval. Ondanks de split geeft de vin meer dan genoeg voortstuwing. 


De gepatenteerde 27 graden hoek waarin het vinblad staat is de ideale hoek om de maximale hoeveelheid kracht uit te oefenen. Met de gemakkelijk verstelbare straps aan de achterzijde is de vin comfortabel af te stellen op de juiste grote. 


Specificaties
Merk
Tusa


Over dit product
De splitvinnen zwemmen zeer licht en voorkomen kramp
Door de gepatenteerde 27 graden hoek van de vin lig je als duiker perfect in het water
Zeer robuuste vin welke lang mee gaat
De vin is net iets stijver dan normale splitvinnen en zwemt daardoor comfortabeler
Splitvinnen staan er om bekend dat wanneer er harde stroming is de duiker een hogere frequentie moet zwemmen om dezelfde afstand af te leggen
De vin is niet voorzien van spring straps welke het aantrekken vereenvoudige