Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Aqualung Bali Men

De Aqualung Bali is een 3mm lang wetsuit gemaakt voor tropische wateren. Het gehele pak is gemaakt van milieu vriendelijk neopreen zonder olie toevoegingen.

149,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung Bali is een 3mm lang pak gemaakt voor tropische wateren. Het gehele pak is gemaakt van milieu vriendelijk neopreen zonder olie toevoegingen.

De Aqualung Bali is ontworpen met het comfort van de duiker voorop. Zo zijn alle stiksels zo plat mogelijk gehouden waardoor deze prettig tegen de huid zitten. De v-hals zit prettig en voorkomt een verstikkend gevoel zoals dat wel eens bij andere pakke is.

De Supratex kniestukken zijn zo gemaakt dat deze de knieeen optimaal beschermen zonder aan flexibiliteit in te boeten. Op de schouders is een speciale patch gemaakt welke slijtage voorkomt door de schouderbanden van het trimvest. Daarnaast is er op de pols een gelijksoortige patch gemaakt welke de duikcomputer op zijn plaats houdt. 


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Gehele pak gemaakt van milieu vriendelijk neopreen
Speciale beschermingspatches op de schouders welke beschadiging van het schuren van de schouderbanden van het trimvest voorkomen
Gehele lichaam bedekt waardoor bijvoorbeeld kwallen geen kans tot steken hebben, in tegenstelling tot een shorty
De kniestukken zijn vatbaar voor beschadigingen