Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare S-Flex 3/2mm Shorty Men

De Bare S-Flex 3/2mm Shorty men is een compleet nieuw wetsuit waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

119,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare S-Flex 3/2mm Shorty is een compleet nieuw pak waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

Bijzonder aan het S-Flex pak van Bare is het anatomisch 3D ontwerp waardoor de pasvorm nog beter is. Alle naden zijn dubbel gelijmd en blingestikt. Dit voorkomt gaatjes in het neopreen bij de naden waardoor water geen kans krijgt om het pak in te stromen. Door het gebruik van het S-flex neopreen is het pak uitermate flexibel en is deze gemakkelijk aan en uit te trekken. De extra lange heavy duty rits is gemakkelijk te sluiten door de duim-lus aan de onderkant en laat nauwelijks water door.

Op de nek van de S-Flex is gebruik gemaakt van een Glide skin seal welke goed aansluit op de nek en zacht aanvoelt. Door deze seal wordt de instroom van water via de bovenzijde beperkt.

Al met al is de 3/2 mm dikke S-Flex een uitstekende keuze voor de avontuurlijke duiken op vakantie.


Specificaties
Merk
Bare S-Flex


Over dit product
Het pak is gemaakt van het ultra flexibele s-flex materiaal
Alle naden in het pak zijn dubbel gestikt en gelijmd
De glide-skin nekseal sluit goed af
Simpel maar stoer design
Perfect pak voor al je tropische duiken
Wij konden geen minpunten vinden