Hartelijk welkom

Duiken & Whisky Proeverij

Ben je op zoek naar een origineel vrijgezellen feest? Dan is de Duiken & Speciaal Bier Proeverij arrangement wat voor jou!

Over de gehele wereld word er steeds meer whisky gedronken, maar wat is het verschil en welke is nu het lekkerste?! Hier kan je nu achterkomen tijdens de Whisky Proeverij na jouw introductie duik! 

Onder begeleiding van een whisky expert van Bar Entertainment zal je mee genomen worden in de wereld van whisky. In anderhalf uur leert u de verschillende smaken van whisky kennen. Nu zul je denken is het alleen maar proeven van whisky? Nee, de whisky expert zal verschillende ankedotes vertellen over de verschillende soorten whisky die je aan het proeven bent.

Tijdens de whisky proeverij zal je in het bezit zijn van de Nozing and Tasting Kaart, hiermee zul je de geproefde whisky in kaart brengen. Tussendoor zal Bar Entertainment stokbrood en water serveren zodat de smaak neutraliseert, hierdoor zullen alle whisky's optimaal geproefd kunnen worden.

Let op! Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

De eerste duik samen met de speciaal bier proeverij kost maar 42,95 euro per persoon. 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een diner bij te boeken. Reserveren of meer informatie? Dat kan via het onderstaand formulier of je kan telefonisch contact opnemen: 053-5695484

 

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld