Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
 • Diveworld op de Enschedese Havendag

  Diveworld op de Enschedese Havendag

  Geplaatst op 22 mei 2023
  Diveworld staat op de Enschedese Havendag. De Enschedese Havendag is een evenement in de binnenhaven van Enschede. Bij de Enschedese Havendag zijn er meerdere activiteiten te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld op een sup het water op en ook kan je genieten van live muziek.
 • SSI Stress en Rescue

  SSI Stress en Rescue

  Geplaatst op 17 maart 2023
  Bij noodgevallen en duikongevallen kan stress een grote rol spelen. Gedurende de SSI Diver Stress & Rescue specialty, op 22 en 23 april, leer je om een noodgeval te voorkomen en adequaat te handelen wanneer er zich een noodgeval voordoet.
 • Meld je aan voor de SSI React Right Specialty!

  Meld je aan voor de SSI React Right Specialty!

  Geplaatst op 14 maart 2023
  De SSI React Right Specialty is een programma bedoeld om de kennis en vaardigheden te leren welke nodig zijn om hulp te verlenen bij een slachtoffer. Gedurende de cursus eerste hulp bij (duik)ongevallen leer je ....
 • Kom met je duikvereniging naar DiveWorld in Enschede!

  Kom met je duikvereniging naar DiveWorld in Enschede!

  Geplaatst op 30 januari 2023
  Het weer is koud en kil, maar wil je toch lekker blijven duiken samen met je vereniging? Kom dan naar DiveWorld in Enschede voor een hele unieke en leuke oplossing om toch te kunnen duiken.
 • Nitrox specialty

  Nitrox specialty

  Geplaatst op 27 januari 2023
  Ben je al een tijdje aan het duiken maar kan je niet lang genoeg genieten van de mooiste duikstekken of heb je niet genoeg tijd om die ene mooie foto te maken van een wrak omdat je tegen het decompressie limiet aanloopt?
 • Moet jouw duikfles nog gekeurd worden?

  Moet jouw duikfles nog gekeurd worden?

  Geplaatst op 10 januari 2023
  Heb jij een eigen duikfles? Dan moet deze een keer in de vijf jaar gekeurd worden. Heb jij een fles die bijna toe is aan een keuring? Wacht dan niet te lang.
 • TASTE THE THRILL

  TASTE THE THRILL

  Geplaatst op 5 januari 2023
  TASTE THE THRILL Is de nieuwe serie van Tim en Tom.
 • SSI Equipment Specialty Curcus

  SSI Equipment Specialty Curcus

  Geplaatst op 29 december 2022
  De SSI Equipment Specialty zal worden gegeven op 26 januari en 2 februari in de duiktoren om 19:00. De curcus is 2 avonden en bestaat alleen uit theorie.
 • Carla Smitshoek duikinstructeur bij Diveworld Enschede

  Even voorstellen: duikinstructeur Carla Smitshoek

  Geplaatst op 12 december 2022
  De liefde voor duiken is bij Carla ontstaan nadat ze in 2015 haar duikbrevet bij DiveWorld heeft gehaald en een aantal maanden in Fiji is geweest. Ze heeft daar bijna dagelijks gedoken en daarmee was de passie voor duiken een feit!
 • Diveworld cadeaubonnen

  Diveworld cadeaubonnen

  Geplaatst op 17 november 2022
  Sinterklaas is weer in het land en het duurt ook niet lang meer voordat het Kerst is. Zie je elk jaar weer op tegen de zoektocht naar leuke cadeautjes, omdat je niet weer met een geurtje of sokken aan wil komen? Dat is niet nodig, want met een cadeaubon van DiveWorld heb je een origineel cadeau voor iedereen!
 • Aangepaste openingstijden rondom kerst

  Aangepaste openingstijden rondom kerst

  Geplaatst op 15 november 2022
  Aangepaste openingstijden rondom kerst
 • DiveWorld van het gas

  DiveWorld volledig van het gas af

  Geplaatst op 11 november 2022
  Met het verwijderen van de gasmeter en de gasleidingen is DiveWorld officieel van het gas
  af. Twee jaar geleden bleek het ventilatiesysteem van de ruimtes boven aan vervanging
  toe. Voor eigenaar Niek een goed moment om op zoek te gaan naar een duurzamer
  alternatief.
 • Marcel Beldert duikinstructeur bij Diveworld Enschede

  Even voorstellen: duikinstructeur Marcel Ditewig

  Geplaatst op 10 november 2022
  Marcel is in het dagelijks leven eigenaar van twee Electroworld winkels in Enschede en Losser, waar o.a. wasmachines, televisies en computers worden verkocht en gerepareerd. Het duikvirus is ontstaan nadat hij met vrouw en kinderen een introductieduik heeft gedaan in Griekenland, op het eiland Thassos.
 • Santi Diving droogpakken actie!

  Santi Diving droogpakken actie!

  Geplaatst op 2 november 2022
  Is jouw droogpak (bijna) door zijn beste tijd heen of heb je altijd al een Santi Diving droogpak gewild?
 • Even voorstellen; Duikinstructeur Marc Visscher

  Even voorstellen; Duikinstructeur Marc Visscher

  Geplaatst op 11 oktober 2022
  Duikinstructeur Marc Visscher: “Ik heb een vrij druk leven, dus het mooiste aan duiken vind ik het gevoel van helemaal niets, met uitzondering van het geluid van je eigen ademhaling.
 • DiveWorld logboeken en duikhorloges

  Hoe kun je je duik loggen?

  Geplaatst op 29 september 2022
  Een logboek is belangrijk omdat je hierin kunt bijhouden waar, wanneer en met wie je hebt gedoken. Belangrijke informatie, niet alleen voor de duikschool, maar ook als leuk naslagwerk. Duik logboeken zijn er in alle soorten en maten, zowel op papier als digitaal. Lees onze blog voor meer informatie en een leuke aanbieding voor duikhorloges.
 • duipak diveworld

  Een aantal tips om je pak snel aan te trekken

  Geplaatst op 5 augustus 2022
  Langzaam stijgt de warmte naar je hoofd wanneer je je duikpak probeert aan te trekken. Daarom een aantal tips over hoe snel je pak aan te krijgen!
 • 4 Caribische koraalriffen om te duiken

  4 Caribische koraalriffen om te duiken

  Geplaatst op 12 juli 2022
  Heb jij je volgende duikvakantie nog niet gepland? Dan is het zeker de moeite waard om er even lekker voor te gaan zitten en onze blog te lezen over de Caribische zee.
 • Diveworld snorkelen

  Hoe kun je prettig en veilig snorkelen?

  Geplaatst op 23 juni 2022
  Snorkelen is in principe een redelijk veilige activiteit. Je hebt er naast je zwemdiploma geen speciaal brevet of diploma voor nodig. Hoewel je er geen cursus voor nodig hebt, raden we je dat wel aan. Je leert dan alle in’s en out’s zodat je prettig en veilig kunt snorkelen. Naast je zwemvaardigheid en lichamelijke conditie zijn er een aantal zaken waar je bij het snorkelen rekening mee dient te houden. Lees er meer over in onze nieuwe blog.
 • Rebreather duiken maar dan anders

  Rebreather duiken maar dan anders

  Geplaatst op 5 juni 2022
  Skanda Cophield komt naar Nederland! Eind juli hebben we Skanda Cophield bereid gevonden om het lekkere warme Tulum in te wisselen voor een weekje Nederland om een aantal demodagen op de KISS Sidewinder rebreather te verzorgen.
 • Wil je graag duiken? Dan is dit de duikuitrusting die je nodig hebt!

  Wil je graag duiken? Dan is dit de duikuitrusting die je nodig hebt!

  Geplaatst op 17 mei 2022
  Wanneer je gaat duiken is het belangrijk dat je duikuitrusting op orde is. Het helpt je om onder water te kunnen ademen, op temperatuur te blijven en je huid te beschermen. Maar wat heb je daarvoor allemaal nodig? De basisuitrusting bestaat uit een duikpak, duikschoenen, duikhandschoenen en vinnen. Daarnaast zijn er talloze andere materialen waarmee je die basis kunt uitbreiden, afhankelijk van je wensen en waar je duikt. In onze nieuwe blog vertellen we je er meer over.
 • DiveWorld Duikteam Enschede

  Bij het DiveWorld Duikteam begint jouw avontuur

  Geplaatst op 5 mei 2022
  Heb jij een duikbrevet en wil je graag regelmatiger duiken, meer te weten komen over duiken, maar bovenal met veel plezier je hobby beoefenen? Dan is er voor jou altijd een plekje vrij bij het DiveWorld duikteam.
 • De Ratio iDive color

  De Ratio iDive color

  Geplaatst op 28 april 2022
  Wil je graag onbezorgd duiken en precies weten hoe diep je bent of hoe lang je nog onder water kunt blijven? Dan is deze duikcomputer/horloge van Ratio iDive color iets voor jou.
 • DiveWorld SSI Diamond Center

  Ook in 2022 zijn wij weer een SSI Diamond center!

  Geplaatst op 5 april 2022
  Al een aantal jaar zijn wij een SSI Diamond center en ook in 2022 mogen wij onszelf SSI Diamond center noemen! Wij zijn hier als DiveWorld erg trots op!
 • Beste duiktips Diveworld

  De 5 beste duiktips waarvan je wilde dat je ze eerder had geweten

  Geplaatst op 22 maart 2022
  Vanuit onze ervaring delen we graag een paar tips & tricks met je die het duiken nog leuker, makkelijker en veiliger maken. Bij DiveWorld zien we dagelijks dat kleine veranderingen in je routine een groot verschil kunnen maken. Dus doe er je voordeel mee!
 • Even voorstellen; Niek

  Even voorstellen; Niek

  Geplaatst op 12 maart 2022
  Veel van jullie kennen mij misschien al of hebben mij al een keer op foto’s of video’s langs zien komen.. Toch wil ik mij nog even voorstellen.
 • Avatar droogpakken

  Avatar droogpakken

  Geplaatst op 8 februari 2022
  Het Avatar droogpak is een pak voor een brede doelgroep, voor degenen die hun avontuur willen beginnen met een droogpak, hun bestaande pak willen vervangen voor iets moderns of gewoon een nieuw reserve-droogpak willen kopen dat ideaal is voor lange reizen.
 • Productreview Bare Gauntlet Gloves

  Productreview Bare Gauntlet Gloves

  Geplaatst op 16 december 2021
  In de video van deze week laten we de Bare Gauntlet Gloves zien. De Bare Gauntlet Glove is een vijfvingerige duikhandschoen met extra lange pols stukken waardoor de handschoenen goed over het pak heen gaan. Hierdoor is de kans op spoeling minimaal en blijven je handen warmer. Benieuwd naar de specificaties van deze handschoenen? Bekijk snel de video.
 • Duiken groepsverband

  Duiken groepsverband

  Geplaatst op 9 december 2021
  Nu de winter voor de deur staat en je niet meer lekker in open water kunt duiken is de duiktoren van DiveWorld het ideale alternatief.
 • Hoe fotografeer je onderwater?

  Hoe fotografeer je onderwater?

  Geplaatst op 12 november 2021
  Onderwater fotograferen is een vak apart waar je speciale apparatuur voor nodig hebt. Maar hoe leuk is het om de prachtige onderwaterwereld, die je moeilijk kunt omschrijven, met anderen te kunnen delen? Of om zelf terug te kijken natuurlijk. De makkelijkste manier om onderwater te fotograferen is om een onderwatercamera of een onderwaterbehuizing voor je smartphone te hebben. Maar dan moet je wel eerst leren hoe je daar het beste mee omgaat. In onze nieuwe blog geven we je tips en vertellen we je over de nieuwe Sealife onderwatercase. Daarnaast kun je bij DiveWorld ook een cursus onderwaterfotografie doen. Dus lees de blog!
 • DiveWorld Bare droogpak inruilweken

  Je oude droogpak is geld waard!

  Geplaatst op 14 oktober 2021
  Als erkende Bare dealer nemen we deel aan de Bare droogpak inruilweken. Van 1 oktober t/m 30 november is je oude droogpak geld waard! Ruil je oude droogpak in en ontvang een inruilkorting die kan oplopen tot maar liefst € 500,- op geselecteerde Bare droogpakken.
 • Hoe duik je in het donker?

  Hoe duik je in het donker?

  Geplaatst op 23 september 2021
  In het donker duiken is een heel andere ervaring dan overdag duiken. In het donker openbaart zich een mystieke onderwaterwereld. Nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken. Ook als het niet donker is kun je slecht zicht hebben, wat in Nederland vaak het geval is. Voor beide omstandigheden heb je specifieke vaardigheden nodig om veilig te kunnen duiken. Lees er meer over in onze nieuwe blog.
 • Wie is de beste freediver?

  Wie is de beste freediver?

  Geplaatst op 16 september 2021
  De opnames van de nieuwe aflevering het NPO Zapp programma Try Before You Die staan online (op het YouTube kanaal van NPO Zapp) en zijn a.s. zaterdag om 18.15 uur op televisie te zien. In Try Before you Die gaan acht presentatoren met zichzelf en tegen elkaar de strijd aan om dingen te doen die je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. Dit keer is een van uitdagingen een Free Dive Challenge die in de duiktoren van Diveworld is opgenomen.
 • Diveworld nieuws hoe diep kun je duiken met SCUBA-duiken en freediven?

  Hoe diep kun je duiken met SCUBA-duiken en freediven?

  Geplaatst op 26 augustus 2021
  Hoe diep je kunt duiken hangt af van hoe je duikt en het gebruik van apparatuur. In onze nieuwe blog vertellen we je meer over SCUBA-duiken en vrijduiken (Freediving). Bij scubaduiken maak je gebruik van een SCUBA, een afkorting voor ‘Self Contained Underwater Breathing Apparatus’, oftewel een persluchtapparaat. Bij Freediving ga je geheel op eigen kracht onder water, zo lang als op één ademteug mogelijk is. Hoe je ook duikt, zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid en veilig duikt. In onze blog via de link in de bio lees je er meer over.
 • Diveworld loodgordels

  Hoe gebruik je een loodgordel?

  Geplaatst op 12 augustus 2021
  Als duiker heb je lood nodig hebt om onder water te komen en te blijven. Een duikpak heeft een positief drijfvermogen nodig. Dat doe je met lood dat je op verschillende plaatsen kunt aanbrengen, waaronder om je middel met behulp van een loodgordel. Het is een precies werkje om te bepalen hoeveel lood je nodig hebt. Want bij te weinig lood kun je moeilijk beneden blijven. Bij te veel lood blijf je gemakkelijk beneden, maar moet je je trimvest steeds bijvullen. Hoe bepaal je welke gordel je gebruikt en hoeveel lood erin moet? We schreven er een blog over.
 • Vanaf welke leeftijd mag je duiken

  Vanaf welke leeftijd mag je duiken?

  Geplaatst op 5 augustus 2021
  Wanneer mag je beginnen met duiken en is er ook een maximum leeftijd? Volgens PADI, SSI en andere duikorganisaties is er maar één leeftijdsgrens. Je mag duiken vanaf 8 jaar en er is geen maximum leeftijd. Uiteraard is het allereerst belangrijk dat je het duiken goed aanleert. Onze cursussen/lessen worden op de verschillende leeftijdsgroepen en ervaringsniveaus afgestemd. Lees er meer over in onze nieuwe blog.
 • DiveWorld duikopleidingen

  Duikopleidingen bij DiveWorld

  Geplaatst op 22 juli 2021
  Bij DiveWorld kun je verschillende duikopleidingen volgen. Zo heb je de introductieduik en de beginnerscursussen. Heb je de basis al onder de knie en wil je je verder verdiepen in het duiken dan kan je verschillende vervolgopleidingen volgen of wordt een echte duik professional.
 • DiveWorld Tips om je luchtverbruik onder water te verbeteren

  Tips om je luchtverbruik onder water te verbeteren

  Geplaatst op 9 juli 2021
  Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de mooie onderwaterwereld. Maar hoe zorg je ervoor dat je luchtverbruik wordt verbeterd en je nog langer onder water kunt blijven? In dit blogartikel geven wij je een aantal tips om je luchtverbruik te verbeteren.
 • Diveworld Wat is decompressieziekte en hoe voorkom je het?

  Wat is decompressieziekte en hoe voorkom je het?

  Geplaatst op 2 juli 2021
  Vaak is bij duiken de angst voor haaien of andere onderwatermonsters het grootst. Maar wat veel mensen niet weten is dat er nog een veel groter gevaar aanwezig is bij het duiken namelijk decompressieziekte. In dit blogartikel vertellen we je wat decompressieziekte is en hoe je het voorkomt.
 • DiveWorld, je droom om te duiken

  Je droom om te duiken waarmaken bij DiveWorld

  Geplaatst op 24 juni 2021
  Is het jouw droom om de onderwaterwereld te ontdekken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Kun je bijvoorbeeld gelijk het water inspringen of is het handig om hier eerst een cursus voor te doen. Kan dit gewoon in je zwemkleding of heb je hier speciale attributen voor nodig? Met al deze vragen kunnen wij je helpen! Lees er meer over in dit blogartikel.
 • Een ademautomaat, snorkel en duikbril? Wat heb je nodig om onder water te kunnen ademen en zien?

  Een ademautomaat, snorkel en duikbril? Wat heb je nodig om onder water te kunnen ademen en zien?

  Geplaatst op 10 juni 2021
  Nu je de kleding voor je duikuitrusting in orde hebt gaan we kijken naar de benodigdheden voor het zicht onderwater en zodat je kan ademen onder water. Je kunt hierbij denken aan een ademautomaat met trimvest, een duikbril/masker en snorkel. In dit blogartikel duiken we op deze onderdelen dieper in.
 • Wat heb je nodig voor een goede duikuitrusting

  Wat heb je nodig voor een goede duikuitrusting

  Geplaatst op 3 juni 2021
  Wanneer je gaat duiken is het belangrijk dat je duikuitrusting in orde is. Het helpt je om onder water te kunnen ademen, om op temperatuur te blijven en het beschermt je huid. In dit blogartikel bespreken we de de kleding die je draagt bij een standaard duikuitrusting.
 • DiveWorld SSI Open Water Diver aanbieding

  Heb jij altijd al willen leren duiken? Dan hebben wij nu een leuke aanbieding!

  Geplaatst op 18 mei 2021
  Heb jij altijd al willen leren duiken maar is het er tot nu toe niet van gekomen? Dan hebben wij nu een leuke aanbieding voor jou.
 • Diveworld NL-DL-BE

  De mooiste duikstekken in Nederland, België en Duitsland

  Geplaatst op 4 februari 2021
  Veel mensen gaan duiken in landen ver weg met onder andere mooie blauwe zeeën. Maar dichter bij huis in onder andere Nederland, België en Duitsland zijn ook veel mooie duikstekken te vinden.
 • Zapp Klaas kan alles DiveWorld Enschede Selfie Hond

  Kan Klaas een selfie maken met een hond, 10 meter onder water?

  Geplaatst op 4 december 2020
  Klaas staat voor een bizarre uitdaging. De missie is: Kan Klaas een selfie maken met een hond, tien meter onder water? Klaas kan duiken, maar hoe krijg je een hond zo ver? Klaas bracht een bezoek aan DiveWorld Enschede om deze bizarre uitdaging aan te gaan.
 • Het assortiment: cadeaubonnen

  Het assortiment: cadeaubonnen

  Geplaatst op 27 november 2020
  Bij DiveWorld zijn een aantal verschillende cadeaubonnen verkrijgbaar, deze cadeaubonnen zijn te besteden in onze webshop, winkel en duiktoren.
 • Malapascua Philippines | duik bucket lijst waard?

  Malapascua Philippines | duik bucket lijst waard?

  Geplaatst op 20 oktober 2020
  Lijkt je het wat om in de Filippijnen te gaan duiken? Check dan snel deze review en je weet alle in en out's.
 • Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten.

  Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten.

  Geplaatst op 15 oktober 2020
  Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten lijkt misschien een lastige klus maar is heel makkelijk. We laten je stap voor stap zien hoe het moet en je kunt helemaal niets verkeerd doen! Het is dus zeker een klusje welke je eenvoudig zelf kan doen.
 • 5 duikbestemmingen in europa die je op je bucketlist moet zetten.

  5 duikbestemmingen in europa die je op je bucketlist moet zetten.

  Geplaatst op 13 oktober 2020
  Om legendarische duiken te maken hoef je eigenlijk helemaal niet buiten Europa! Ja het is hier over het algemeen wat kouder maar wat je onderwater ervoor terug krijgt is werkelijk waar fantastisch! Niet overtuigd? Bekijk dan deze vijf duikbestemmingen welke niet zouden misstaan op jouw bucket list!
 • droogpak diveworld

  Het kiezen van het juiste onderpak voor onder je droog pak!

  Geplaatst op 8 oktober 2020
  Ben je van plan om binnenkort een onderpak aan te schaffen of een nieuw onderpak te kopen om de oude te vervangen? Dan kan deze gids je helpen om de juiste keuze te maken.
 • duikvinnen diveworld

  Welke duikvinnen zijn het best voor mij?

  Geplaatst op 6 oktober 2020
  Op zoek naar vinnen? Bij DiveWorld.nl ben je bij het juiste adres. DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment aan vinnen om uit te kiezen. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij je zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle vinnen goed uit te leggen.
 • duikinstrumenten diveworld

  Maak je set klaar voor het duikseizoen!

  Geplaatst op 1 oktober 2020
  Pre-seizoen check 1
 • duikcomputer diveworld

  Kies de juiste duikcomputer voor jou!

  Geplaatst op 29 september 2020
  Op zoek naar een Duikcomputer? Dan ben je bij DiveWorld.nl aan het goede adres. Wij geven je graag het juiste advies zodat jij de juiste duikcomputer kiest waar je nog veel duikplezier aan gaat beleven. Je hebt keuze uit een groot assortiment duikcomputers welke we goedkoop en snel kunnen leveren.
 • trimvest diveworld

  Zoveel trimvesten, maar welke is geschikt voor mij?

  Geplaatst op 25 september 2020
  Voor trimvesten zijn er diverse benamingen zoals BCD (Buoyancy Compensator device) of BC (Buoyancy Compensator) of Stab (Stabilizing) jacket. Het moderne trimvest zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om lucht toe te voegen of te laten ontsnappen om zo het drijfvermogen te regelen onderwater.
 • ademautomaat diveworld

  Welke ademautomaat heb ik nodig?

  Geplaatst op 24 september 2020
  Op zoek naar een ademautmaat? Bij DiveWorld.nl ben je bij het juiste adres. DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment aan ademautomaten om uit te kiezen. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij je zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle ademautomaten goed uit te leggen.
 • bouyancy diveworld

  Verbeter je buoyancy

  Geplaatst op 18 augustus 2020
  Het moeilijkste van duiken is toch echt het blijven zweven? In je Open Water Diver opleiding kijk je altijd naar je instructeur terwijl hij zonder te bewegen blijft zweven. Zoals iedereen denk je dan bij je zelf ”Hoe dan?”.
 • snorkel diveworld duiken

  Snorkels, alleen voor het snorkelen?

  Geplaatst op 28 april 2020
  De snorkel is een simpele licht gebogen pijp welke ervoor zorgt dat je kan ademen wanneer je met het gezicht in het water ligt aan de oppervlakte. Bij het duiken wordt een snorkel vaak gebruikt om lucht te sparen aan de oppervlakte bij bijvoorbeeld het uitzwemmen naar de duikstek. Daarnaast wordt de snorkel vaak gebruikt om lekker vanaf het strand de wateren voor de kust te verkennen.
 • Een nieuw masker, dit is wat je moet weten

  Een nieuw masker, dit is wat je moet weten

  Geplaatst op 18 februari 2020
  Op zoek naar het juiste duikmasker? Een duikmasker is het venster waardoor je naar de onderwaterwereld kijkt en dit maakt het duikmasker een uiterst belangrijk uitrustingsstuk. Wanneer deze oncomfortabel op het gezicht zit kan dit in potentie een hele duik verpesten. Het is daarom van belang om het juiste duikmasker uit te kiezen.
 • koudwaterduiken diveworld

  Blijf warm tijdens koud watere duiken

  Geplaatst op 7 januari 2020
  Het water heeft op moment van schrijven een temperatuur van 12 graden bereikt. Voor vele luidt dit het einde van het duikseizoen in maar er zitten veel voordelen aan het duiken in het naseizoen. Zo zijn de duikstekken rustiger en is het zicht over het algemeen beter. Om meer te genieten van je duik in koud water hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.