Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
+31 53-569 54 84
 • trimvest diveworld

  Zoveel trimvesten, maar welke is geschikt voor mij?

  Geplaatst op 25 september 2020
  Voor trimvesten zijn er diverse benamingen zoals BCD (Buoyancy Compensator device) of BC (Buoyancy Compensator) of Stab (Stabilizing) jacket. Het moderne trimvest zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om lucht toe te voegen of te laten ontsnappen om zo het drijfvermogen te regelen onderwater.
 • ademautomaat diveworld

  Welke ademautomaat heb ik nodig?

  Geplaatst op 24 september 2020
  Op zoek naar een ademautmaat? Bij DiveWorld.nl ben je bij het juiste adres. DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment aan ademautomaten om uit te kiezen. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij je zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle ademautomaten goed uit te leggen.
 • bouyancy diveworld

  Verbeter je buoyancy

  Geplaatst op 18 augustus 2020
  Het moeilijkste van duiken is toch echt het blijven zweven? In je Open Water Diver opleiding kijk je altijd naar je instructeur terwijl hij zonder te bewegen blijft zweven. Zoals iedereen denk je dan bij je zelf ”Hoe dan?”.
 • duipak diveworld

  4 tips om je pak snel aan te trekken

  Geplaatst op 9 juni 2020
  Langzaam stijgt de warmte naar je hoofd wanneer je je duikpak probeert aan te trekken. Daarom 4 tips over hoe snel je pak aan te krijgen!
 • snorkel diveworld duiken

  Snorkels, alleen voor het snorkelen?

  Geplaatst op 28 april 2020
  De snorkel is een simpele licht gebogen pijp welke ervoor zorgt dat je kan ademen wanneer je met het gezicht in het water ligt aan de oppervlakte. Bij het duiken wordt een snorkel vaak gebruikt om lucht te sparen aan de oppervlakte bij bijvoorbeeld het uitzwemmen naar de duikstek. Daarnaast wordt de snorkel vaak gebruikt om lekker vanaf het strand de wateren voor de kust te verkennen.
 • Een nieuw masker, dit is wat je moet weten

  Een nieuw masker, dit is wat je moet weten

  Geplaatst op 18 februari 2020
  Op zoek naar het juiste duikmasker? Een duikmasker is het venster waardoor je naar de onderwaterwereld kijkt en dit maakt het duikmasker een uiterst belangrijk uitrustingsstuk. Wanneer deze oncomfortabel op het gezicht zit kan dit in potentie een hele duik verpesten. Het is daarom van belang om het juiste duikmasker uit te kiezen.
 • koudwaterduiken diveworld

  Blijf warm tijdens koud watere duiken

  Geplaatst op 7 januari 2020
  Het water heeft op moment van schrijven een temperatuur van 12 graden bereikt. Voor vele luidt dit het einde van het duikseizoen in maar er zitten veel voordelen aan het duiken in het naseizoen. Zo zijn de duikstekken rustiger en is het zicht over het algemeen beter. Om meer te genieten van je duik in koud water hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.