Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
 • Diveworld we mogen weer open!

  We mogen vanaf 19 mei weer open!

  Geplaatst op 14 mei 2021
  De afgelopen maanden hebben we jullie helaas moeten missen maar we mogen weer!! Vanaf woensdag 19 mei mogen we jullie weer ontvangen en daar kijken we enorm naar uit!
 • Diveworld easter sale

  Easter Sale

  Geplaatst op 18 maart 2021
  Beste duikers! Helaas hebben we vorige week te horen gekregen dat we nog tot zeker 30 maart dicht moeten blijven en duiken in onze mooie toren daarom nog niet mag. Maar om toch je duikuitrusting te kunnen uitbreiden hebben wij samen met Ratio een leuke aanbieding voor jullie.
 • Diveworld NL-DL-BE

  De mooiste duikstekken in Nederland, België en Duitsland

  Geplaatst op 4 februari 2021
  Veel mensen gaan duiken in landen ver weg met onder andere mooie blauwe zeeën. Maar dichter bij huis in onder andere Nederland, België en Duitsland zijn ook veel mooie duikstekken te vinden.
 • DiveWorld Duikteam Enschede

  Bij het DiveWorld Duikteam begint jouw avontuur

  Geplaatst op 8 december 2020
  Heb jij een duikbrevet en wil je graag regelmatiger duiken, meer te weten komen over duiken, maar bovenal met veel plezier je hobby beoefenen? Dan is er voor jou altijd een plekje vrij bij het DiveWorld duikteam.
 • Zapp Klaas kan alles DiveWorld Enschede Selfie Hond

  Kan Klaas een selfie maken met een hond, 10 meter onder water?

  Geplaatst op 4 december 2020
  Klaas staat voor een bizarre uitdaging. De missie is: Kan Klaas een selfie maken met een hond, tien meter onder water? Klaas kan duiken, maar hoe krijg je een hond zo ver? Klaas bracht een bezoek aan DiveWorld Enschede om deze bizarre uitdaging aan te gaan.
 • Het assortiment: cadeaubonnen

  Het assortiment: cadeaubonnen

  Geplaatst op 27 november 2020
  Bij DiveWorld zijn een aantal verschillende cadeaubonnen verkrijgbaar, deze cadeaubonnen zijn te besteden in onze webshop, winkel en duiktoren.
 • Update Covid19

  Update Covid19

  Geplaatst op 5 november 2020
  Update DiveWorld omtrent Covid19 naar aanleiding van de persconferentie op 3 november 2020
 • Malapascua Philippines | duik bucket lijst waard?

  Malapascua Philippines | duik bucket lijst waard?

  Geplaatst op 20 oktober 2020
  Lijkt je het wat om in de Filippijnen te gaan duiken? Check dan snel deze review en je weet alle in en out's.
 • Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten.

  Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten.

  Geplaatst op 15 oktober 2020
  Je eigen ademautomatenset in elkaar zetten lijkt misschien een lastige klus maar is heel makkelijk. We laten je stap voor stap zien hoe het moet en je kunt helemaal niets verkeerd doen! Het is dus zeker een klusje welke je eenvoudig zelf kan doen.
 • 5 duikbestemmingen in europa die je op je bucketlist moet zetten.

  5 duikbestemmingen in europa die je op je bucketlist moet zetten.

  Geplaatst op 13 oktober 2020
  Om legendarische duiken te maken hoef je eigenlijk helemaal niet buiten Europa! Ja het is hier over het algemeen wat kouder maar wat je onderwater ervoor terug krijgt is werkelijk waar fantastisch! Niet overtuigd? Bekijk dan deze vijf duikbestemmingen welke niet zouden misstaan op jouw bucket list!
 • droogpak diveworld

  Het kiezen van het juiste onderpak voor onder je droog pak!

  Geplaatst op 8 oktober 2020
  Ben je van plan om binnenkort een onderpak aan te schaffen of een nieuw onderpak te kopen om de oude te vervangen? Dan kan deze gids je helpen om de juiste keuze te maken.
 • duikvinnen diveworld

  Welke duikvinnen zijn het best voor mij?

  Geplaatst op 6 oktober 2020
  Op zoek naar vinnen? Bij DiveWorld.nl ben je bij het juiste adres. DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment aan vinnen om uit te kiezen. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij je zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle vinnen goed uit te leggen.
 • duikinstrumenten diveworld

  Maak je set klaar voor het duikseizoen!

  Geplaatst op 1 oktober 2020
  Pre-seizoen check 1
 • duikcomputer diveworld

  Kies de juiste duikcomputer voor jou!

  Geplaatst op 29 september 2020
  Op zoek naar een Duikcomputer? Dan ben je bij DiveWorld.nl aan het goede adres. Wij geven je graag het juiste advies zodat jij de juiste duikcomputer kiest waar je nog veel duikplezier aan gaat beleven. Je hebt keuze uit een groot assortiment duikcomputers welke we goedkoop en snel kunnen leveren.
 • trimvest diveworld

  Zoveel trimvesten, maar welke is geschikt voor mij?

  Geplaatst op 25 september 2020
  Voor trimvesten zijn er diverse benamingen zoals BCD (Buoyancy Compensator device) of BC (Buoyancy Compensator) of Stab (Stabilizing) jacket. Het moderne trimvest zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om lucht toe te voegen of te laten ontsnappen om zo het drijfvermogen te regelen onderwater.
 • ademautomaat diveworld

  Welke ademautomaat heb ik nodig?

  Geplaatst op 24 september 2020
  Op zoek naar een ademautmaat? Bij DiveWorld.nl ben je bij het juiste adres. DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment aan ademautomaten om uit te kiezen. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij je zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle ademautomaten goed uit te leggen.
 • bouyancy diveworld

  Verbeter je buoyancy

  Geplaatst op 18 augustus 2020
  Het moeilijkste van duiken is toch echt het blijven zweven? In je Open Water Diver opleiding kijk je altijd naar je instructeur terwijl hij zonder te bewegen blijft zweven. Zoals iedereen denk je dan bij je zelf ”Hoe dan?”.
 • duipak diveworld

  4 tips om je pak snel aan te trekken

  Geplaatst op 9 juni 2020
  Langzaam stijgt de warmte naar je hoofd wanneer je je duikpak probeert aan te trekken. Daarom 4 tips over hoe snel je pak aan te krijgen!
 • snorkel diveworld duiken

  Snorkels, alleen voor het snorkelen?

  Geplaatst op 28 april 2020
  De snorkel is een simpele licht gebogen pijp welke ervoor zorgt dat je kan ademen wanneer je met het gezicht in het water ligt aan de oppervlakte. Bij het duiken wordt een snorkel vaak gebruikt om lucht te sparen aan de oppervlakte bij bijvoorbeeld het uitzwemmen naar de duikstek. Daarnaast wordt de snorkel vaak gebruikt om lekker vanaf het strand de wateren voor de kust te verkennen.
 • Een nieuw masker, dit is wat je moet weten

  Een nieuw masker, dit is wat je moet weten

  Geplaatst op 18 februari 2020
  Op zoek naar het juiste duikmasker? Een duikmasker is het venster waardoor je naar de onderwaterwereld kijkt en dit maakt het duikmasker een uiterst belangrijk uitrustingsstuk. Wanneer deze oncomfortabel op het gezicht zit kan dit in potentie een hele duik verpesten. Het is daarom van belang om het juiste duikmasker uit te kiezen.
 • koudwaterduiken diveworld

  Blijf warm tijdens koud watere duiken

  Geplaatst op 7 januari 2020
  Het water heeft op moment van schrijven een temperatuur van 12 graden bereikt. Voor vele luidt dit het einde van het duikseizoen in maar er zitten veel voordelen aan het duiken in het naseizoen. Zo zijn de duikstekken rustiger en is het zicht over het algemeen beter. Om meer te genieten van je duik in koud water hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.