Duikwinkel

Duikliefhebbers in Enschede en omgeving hebben geluk, want er is een geweldige duikwinkel van DiveWorld waar je terecht kunt voor al je duikuitrusting. DiveWorld is niet alleen een winkel, maar heeft ook een eigen duiktoren waar je de duikspullen kunt testen voordat je ze koopt.

DiveWorld biedt een breed assortiment aan duikuitrustingen van verschillende merken, waaronder Aqualung, Trident, Bare, Ratio, Suunto, Oceama, Metalsub, Xtar, Sealife, Tusa, Atlantis, Santi, Avatar en XDEEP. Het assortiment omvat alles wat een duiker nodig heeft, van ademautomaten en trimvesten tot wetsuits, vinnen en maskers.

Het unieke van DiveWorld is dat je de duikspullen vooraf kunt testen in hun eigen duiktoren, zodat je zeker weet dat je de juiste spullen koopt. Bovendien hebben ze ervaren personeel dat je kan adviseren bij het maken van de juiste keuze voor je specifieke duikbehoeften.

Naast de duikuitrusting heeft DiveWorld ook duikcursussen en -trainingen voor beginners en gevorderden. Dus als je net begint met duiken of je duikvaardigheden wilt verbeteren, kan DiveWorld je daarbij helpen.

Met ons uitgebreide assortiment aan duikuitrusting, eigen duiktoren en professionele service, is er geen betere plek om je duikavontuur te beginnen of te vervolgen. Wanneer jij je duikuitrusting hebt aangeschaft wil je natuurlijk dat deze het beste onderhoud krijgt ook dit kunnen wij voor jou doen.


Bekijk voor onze actuele openingstijden onze contactpagina.


Impressie van de duikwinkel

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen