De duiktoren van DiveWorld

Al in het bezit van een duikbrevet of altijd al willen leren duiken?

Maak dan nu kennis met het meest unieke duikcentrum van Nederland: DiveWorld! Onze 10 meter diepe indoor duik toren is gevuld met 1,3 miljoen liter kristalhelder water. Daarnaast is het verwarmde water altijd rond de 20 graden. Kortom de ideale locatie voor het maken van een introductie duik onder professionele begeleiding of voor het maken van een vrije duik als je al in het bezit bent van een brevet. Door de platformen op 1,4, 5 en 10 meter kan op elke diepte de vaardigheden worden bijgehouden, uitrusting getest worden of gewoon lekker gedoken worden.

Breed scala aan duikcursussen

Door onze waardering als SSI Duikschool zijn we in staat om een breed scala aan cursussen te verzorgen. Onze cursussen staan bekend door de professionaliteit, vakbekwaamheid en gezelligheid die wij hoog in het vaandel dragen. Naast de duiktoren beschikt DiveWorld over kleedkamers, warme douches, horeca gedeelte en een goed gevulde shop. Alle reden om snel eens langs te komen!

Bij DiveWorld zijn we helemaal gek van duiken. Daarom proberen wij ook altijd in te spelen op de wensen van onze gasten. Dus of je nu komt vrij duiken of een introductie duik komt ervaren. Wij doen ons best om je een geweldige dag te laten beleven. Onze toren is uniek in Nederland en er is ruimte voor iedereen. Maak dus snel een afspraak en kom de caribische sfeer ervaren.

Duiken bij DiveWorld

Bij DiveWorld kun je terecht voor diverse soorten duiken. Of je nu beginnend of gevorderd duiker bent, je kunt in onze duiktoren je hart ophalen. Ook verzorgen wij alle opleidingen, van starten met duiken tot professional. Wil je een dag(deel) wat leuks en nieuws doen met familie of vrienden, kijk dan eens naar een van onze arrangementen.

Duiken met Brevet

Wil jij je duikbrevet onderhouden zo nu en dan?

Lees meer

Introductieduiken

Nog nooit gedoken? Maak dan nu een introductie duik en maak kennis met de overweldigende onderwater wereld.

Lees meer

Duikcursus en opleiding

Altijd al gefascineerd door het onderwater leven? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen je hobby?

Lees meer

Arrangementen

Ben jij op zoek naar een gaaf uitje voor je bedrijf of met je familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Openingstijden Duiktoren

Impressie van onze duiktoren

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen