Eerste hulp cursussen

Als je vaak duikt is het erg handig om een eerste hulp cursus te volgen bij DiveWorld. Zo weet jij precies wat je moet doen in een noodsituatie, zowel in het water als buiten het water. 

SSI Eerste hulp cursussen

SSI Diver Stress and Rescue Specialty

Stress speelt een grote rol tijdens noodgevallen en duikongevallen. In de SSI Diver Stress & Rescue Specialty leer je een noodgeval te voorkomen en waneer er toch een noodgeval plaats vindt hier adequaat op te reageren. Wil jij ook graag levensbedreigende situaties voorkomen? Schrijf je dan in voor deze cursus!

Lees meer

SSI React Right Specialty

Het komt wel eens voor dat er een noodsituatie plaats vindt. In de SSI React Right specialty leer je met noodsituaties om te gaan. Je leert de algemene eerste hulp- en reanimatievaardigheden, zuurstoftoediening. Weet jij niet wat je moet doen in gevaarlijke situaties? Schrijf je dan in voor de React Right cursus.

Lees meer

SSI React Right (update-cursus)

De SSI React Right Specialty is twee jaar geldig. Om de twee jaar is het nodig om een update cursus te volgen, zodat jij up-to-date blijft van de laatste technieken en richtlijnen. Dus lis jouw BHV diploma of React Right brevet al bijna 2 jaar oud? Schrijf je dan in en blijf up-to-date!

Lees meer
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen