Duikcursus en opleiding bij DiveWorld

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door het onderwaterleven? Wil je leren duiken en de prachtige onderwaterwereld zelf ontdekken? Wil je een nieuwe hobby en lijkt duiken jou hiervoor een leuke optie? Is je antwoord op een van deze vragen ja, haal dan nu jouw duikbrevet.

Je duikbrevet halen kan bij DiveWorld! Wij zijn aangesloten bij een van de grootste duik organisaties ter wereld namelijk: SSI. Wij zijn een SSI Diamond Dive Center en bieden een breed scala aan duikcursussen aan, van beginners tot gevorderden. Onze instructeurs zijn ervaren en gepassioneerd over duiken en zullen je alles leren wat je moet weten om veilig en verantwoord te duiken. 


Onze aanpak

Bij ons draait het niet simpelweg om het geven van een duikcursus; we streven ernaar duikers op te leiden. Ons doel is om jou na de cursus met comfort en ontspanning in het water te laten liggen. Boven water is er altijd een gezellige sfeer, waar we tussen duiken door graag een hamburger bakken of een kopje soep maken. Maar, zodra we onder water gaan, zijn we volledig toegewijd en streven we naar topkwaliteit. Als je bij ons de duikopleiding volgt, garanderen we een slagingspercentage van 100%. Het maakt niet uit hoelang je nodig hebt; aan het einde van de cursus voel je je comfortabel en ontspannen in het water, en ben je wereldwijd erkend met je duikbrevet. Onze duikcursussen omvatten altijd alle benodigde materialen, zodat onverwachte kosten worden vermeden.

Daarnaast beschikken we over een winkel met alle benodigde duikmaterialen. Kom eens langs voor meer informatie en wij vertellen je alles onder het genot van een kopje koffie of thee.


Starten met duiken

Lees meer

Vervolgopleiding duiken

Lees meer

Word duikprofessional

Lees meer

Eerste hulp cursussen

Lees meer
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen