Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Duikcursus en opleiding

Altijd al gefascineerd door het onderwater leven? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen je hobby? 

Dat kan bij DiveWorld! Wij zijn aangesloten bij een van de grootste duik organisaties ter wereld namelijk: SSI. Daarnaast worden wij door SSI als Diamond Dive Center erkend. Dit houdt in dat we specialisten zijn in het geven van kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleidingen. Dus begin je net met duiken en wil je het eerste brevet gaan halen of ga je op voor je instructeursschap bij ons ben je aan het goede adres. 

Onze filosofie is dat we geen duikcursus geven maar duikers opleiden. Wij zorgen ervoor dat je na de cursus comfortabel en ontspannen in het water ligt. Daarnaast is het boven water altijd gezellig en bakken we tussen de duiken door een hamburger of maken we een kopje soep. Als we ons hoofd echter onderwater steken dan zijn we serieus en gaan we voor kwaliteit. Dit houdt in dat als je bij ons de opleiding volgt we jou een 100% slagingsgarantie kunnen bieden. Het maakt niet uit hoelang je nodig hebt maar aan het eind van de cursus lig je comfortabel en ontspannen in het water en kan je met je duikbrevet overal ter wereld terecht. Onze cursussen zijn altijd inclusief alle benodigden materialen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Daarnaast beschikken we over een winkel met alle benodigde duikmaterialen. Kom eens langs voor wat meer informatie en wij vertellen je alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Starten met duiken

Lees meer

Vervolgopleiding duiken

Lees meer

Word duikprofessional

Lees meer

Eerste hulp cursussen

Lees meer