Duikcursus en opleiding

Altijd al gefascineerd door het onderwater leven? Is leren duiken al langer je droom? Ga je op vakantie en wil je daar direct genieten van het mooie onderwaterleven? Wil je een nieuwe hobby en lijkt duiken jou hiervoor een leuke optie? Is jou antwoord hierop ja, haal dan nu jouw duikbrevet.

Je duikbrevet halen kan bij DiveWorld! Wij zijn aangesloten bij een van de grootste duik organisaties ter wereld namelijk: SSI. Daarnaast worden wij door SSI als Diamond Dive Center erkend. Dit houdt in dat we specialisten zijn in het geven van kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleidingen. Dus begin je net met duiken en wil je het eerste duikbrevet gaan halen of ga je op voor je duik instructeurschap dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze filosofie is dat we geen duikcursus geven maar dat we duikers opleiden. Wij zorgen ervoor dat je na de duikcursus comfortabel en ontspannen in het water ligt. Daarnaast is het boven water altijd gezellig en bakken we tussen de duiken door een hamburger of maken we een kopje soep. Als we ons hoofd echter onder water steken dan zijn we serieus en gaan we voor kwaliteit. Dit houdt in dat als je bij ons de duikopleiding volgt we jou een 100% slagingsgarantie kunnen bieden. Het maakt niet uit hoelang je nodig hebt maar aan het eind van de duikcursus lig je comfortabel en ontspannen in het water en kan je met je duikbrevet overal ter wereld terecht. Onze duikcursussen zijn altijd inclusief alle benodigden materialen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Daarnaast beschikken we over een winkel met alle benodigde duikmaterialen. Kom eens langs voor meer informatie en wij vertellen je alles onder het genot van een kopje koffie of thee.


Starten met duiken

Lees meer

Vervolgopleiding duiken

Lees meer

Word duikprofessional

Lees meer

Eerste hulp cursussen

Lees meer
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen