Vervolgopleiding duiken

Ik wil meer!

Je hebt je duikbrevet al maar je wil meer duiken, dat begrijpen wij bij DiveWorld heel goed. Daarom zijn er veel verschillende specialty's waar jij je verder in kan ontwikkelingen.

De duik vervolgopleidingen bij DiveWorld. 

Je hebt besloten om verder te gaan in je duikcarrière maar welke kant wil je nu op?! Wij krijgen vaak de vraag,  "Waar kunnen wij als beginnende duiker het beste mee beginnen?". Wij zijn van mening dat het altijd verstandig is om te beginnen met de SSI Perfect Buoyancy Specialty of de SSI Navigation Specialty. Dit zijn 2 basis specialty's welke erg goed van pas gaan komen in je verdere duikcarrière.

Alle Vervolgopleidingen door DiveWorld gegeven 


SSI Extended Range Foundations (XR)

Wil jij graag de richting op van het technische duiken? Dan is de SSI Extended Range Foundations een perfecte basis voor verdere opleidingen binnen het Extended Range programma.

Lees meer

SSI Scuba Skills Update

Of je nou enkele maanden niet gedoken hebt door een winterstop of enkele jaren door drukke werkzaamheden, de SSI scuba skills update is de perfecte manier om jouw duikvaardigheden weer "up to date" te brengen zodat jij je weer vol zelfvertrouwen aan de waterkant kunt melden!

Lees meer

SSI Advanced Adventure

Tijdens dit programma maak je vijf buitenduiken uit vijf verschillende SSI specialtyprogramma's zonder dat je de gehele specialty hoeft te doen. Als je niet weet hoe je wilt verdergaan, is dit de perfecte manier om je duikvaardigheden en -ervaring uit te breiden en uit te vinden welke specialtyprogramma's je leuk vindt.

Lees meer

SSI Perfect Buoyancy

Elke duiker wil een "goede duiker" zijn. De perfecte beheersing van het drijfvermogen is de eerste stap in die richting.

Lees meer

SSI Navigation Specialty

Gedurende deze specialty zal je alles geleerd worden om op de juiste manier te navigeren onder water. Dit zorgt ervoor dat je je eigen weg kan vinden onderwater en het niet telkens een verrassing is waar je nu weer boven water zal komen.

Lees meer

SSI Enriched Air Nitrox Specialty

De SSI Enriched Air Nitrox specialty is de meest gevolgde specialty van SSI. Binnen deze specialty leer je alles over het gebruik van verrijkte lucht. Dit maakt deze specialty een uitermate geschikte kennismaking met Nitrox duiken.

Lees meer

SSI Deep Diving Specialty

Diep duiken, iets wat slechts een paar duikers tot nu toe hebben ervaren, of duiken naar een wrak op dieper dan de limiet van 18 meter - wie wil dat niet? Maar om deze duiken veilig uit te voeren zijn de juiste vaardigheden en kennis vereist en dat is precies wat de SSI Deep Diving specialty biedt.

Lees meer

SSI Dry Suit Specialty

Tijdens deze uitgebreide specialty leren we je alles om veilig te duiken met je droogpak. We gaan zelfs zover dat bij elk droogpak dat aangeschaft wordt in onze winkel je deze specialty cadeau krijgt. Wij vinden nou eenmaal dat je geen droogpak duiker bent door simpelweg een droogpak aan te schaffen.

Lees meer

SSI Diver Stress en Rescue Specialty

Stress speelt een grote rol tijdens noodgevallen en duikongevallen. In de SSI Diver Stress & Rescue specialty leer je om een noodgeval te voorkomen en wanneer er zich toch een noodgeval voordoet hier adequaat op te reageren.

Lees meer

SSI Equipment Techniques Specialty

De SSI Equipment Techniques helpt je bij het uitkiezen van de juiste uitrusting zodat jij de duiken kan maken die je wil maken. Wanneer je de uitrusting eenmaal hebt aangeschaft wil je deze uiteraard zo goed mogelijk verzorgen en eventueel kleine reparaties kunnen uitvoeren.

Lees meer

SSI Science Of Diving Specialty

Duiken is veiliger en leuker als je er meer kennis van hebt. De SSI Science of Diving specialty behandeld alle aspecten van het duiken op een gedetailieerde manier. De specialty behandeld alles van fysica en decompressie theorie tot de biologie van de onderwater wereld.

Lees meer

SSI Boat Diving

Weet jij hoe het voelt om voor het eerst midden op het water "out in the blue" gedropt te worden ? Hoe jij contact maakt met de boot ? Voorkom vakantiestress en volg de SSI boat diver specialty gewoon in Nederland

Lees meer

SSI Night Diving en Limited Visibility Specialty

Het is een ongelooflijk gevoel om de wateren in je directe omgeving te ontdekken nadat de zon onder is gegaan. De complete wereld onder water is nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken.

Lees meer

SSI Foto en Video Specialty

Vaak zie je prachtige dingen onderwater die je wil delen met anderen. Vaak zijn deze mensen niet eens duikers en daarom is de ervaring lastig over te brengen. De oplossing: Neem een camera mee onderwater een maak de mooiste onderwater foto.

Lees meer


Marine Ecology

Tijdens deze specialty leer je alles over de natuur onderwater! Na een theorie sessie maken we 2 duiken in de Nederlandse marine ecosystemen: het Grevelingenmeer of de Oosterschelde.

Lees meer

Fish Identification Specialty

Tijdens deze specialty besteden we aandacht aan de vissen uit de drie populairste duikbestemmingen: de Rode Zee, het Caribisch gebied en Azië. Uiteraard besteden we ook ruim aandacht aan de Nederlandse zoet- en zoutwater vissen.

Lees meer

Sea Turtle Ecology Specialty

In dit programma leer je de vaardigheden en methoden om veelvoorkomende soorten zeeschildpad te herkennen en determineren. Ook wordt ingegaan op de geschiedenis van de zeeschildpadden, hun rol in de ecosystemen van de oceaan en de gevaren die deze dieren bedreigen.

Lees meer

Manta en Ray Ecology Specialty

Manta roggen zijn fascinerende dieren om te zien. Tijdens deze theoretische specialty leer je alles over de verschillende soorten roggen over de hele wereld.

Lees meer

SSI Coral Indentification Specialty

Tijdens het duiken in warme wateren kom je de meest prachtige koraalformaties tegen in allerlei formaten, kleuren en vormen. In deze theoretische specialty leren we je alles over koraal. Koraalriffen zijn de bouwblokken van vele ecosystemen in de oceaan.

Lees meer
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen