Vervolgopleidingen bij DiveWorld

Heb je al een duikbrevet en wil je meer duikervaring op doen? Bij DiveWorld begrijpen we die wens maar al te goed. Daarom bieden we een scala aan verschillende specialisaties aan waarin jij je verder kunt ontwikkelen.

Ontdek onze Duikvervolgopleidingen

Je hebt de keuze gemaakt om verder te gaan in je duikcarrière, maar welke richting wil je nu op? We krijgen vaak de vraag: "Waar kunnen beginnende duikers het beste mee beginnen?" Onze aanbeveling? Start met de SSI Perfect Buoyancy Specialty of de SSI Navigation Specialty. Deze twee basisspecialisaties welke erg goed van pas gaan komen in je verdere duikcarrière.

De vervolgopleidingen aangeboden door DiveWorld

Digital Underwater Photography

Heb je een geweldige ervaring gehad onder water, maar geen bewijs? Gedurende deze specialty leer je alles over het gebruik en onderhoud van je digitale onderwater camera.

Lees meer

Night Diving and Limited Visibility

Het is een buitengewoon gevoel om na zonsondergang de wateren om je heen te verkennen. Deze specialty leert je alle vaardigheden die nodig zijn om veilig te duiken in water met beperkt zicht of 's nachts.

Lees meer

Boat Diving

Voorkom stress op vakantie en volg de SSI Boat Diver Specialty. In de wateren van je eigen omgeving duik je vaak vanaf de kust, maar de meest prachtige duikplekken op vakantiebestemmingen zijn vaak alleen per boot bereikbaar.

Lees meer

Navigation

Deze specialty leert je alles wat je moet weten om onder water op de juiste manier te navigeren. Het stelt je in staat om zelfverzekerd je weg te vinden onder water, zonder verrassingen waar je boven zult komen.

Lees meer

Deep Diving

Tijdens deze cursus leer je alles om veilig de 18-meter grens te passeren, met een maximumdiepte van 40 meter. Deze specialty kan dienen als opstap naar een technische duikopleiding of om meer duikmogelijkheden te hebben.

Lees meer

Diver Stress and Rescue

Stress speelt een cruciale rol bij duiknoodsituaties en ongevallen onder water. Deze specialty leert je hoe je noodsituaties kunt voorkomen en hoe je adequaat kunt reageren wanneer ze zich voordoen.

Lees meer

Dry Suit Diver

Duiken met een droogpak werkt anders dan duiken met een natpak.Het is essentieel om te weten hoe je met een droogpak moet omgaan. In deze specialty leer je alles over veilig duiken met je droogpak.

Lees meer

Equipment Techniques

De SSI Equipment Techniques helpt je bij het kiezen van de juiste uitrusting, zodat je de duiken kunt maken die je wilt. Nadat je de uitrusting hebt aangeschaft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden en indien nodig kleine reparaties uit te kunnen voeren.

Lees meer

Science of Diving

Een diepere kennis van duiken draagt bij aan een veiligere en leukere duikervaring. De SSI Science of Diving specialty belicht alle aspecten van duiken in detail.

Lees meer

Scuba Skills Update

Heb je lange tijd niet gedoken? Geef je duikkennis en vaardigheden een opfrisbeurt met deze update en ga weer veilig & vertrouwd het water in!

Lees meer

Enriched Air Nitrox

Droom je wel eens van langere duiken zonder decompressielimieten om foto's te maken of wrakken te verkennen? Of wil je veiliger duiken met minder risico op decompressieziekte? Volg dan deze specialty!

Lees meer

Perfect Buoyancy

Elke duiker streeft ernaar een vaardige duiker te zijn. Het beheersen van je drijfvermogen is de allereerste stap naar dat doel. Wil jij een vaardige duiker worden? Volg de specialty!

Lees meer

Advanced Adventure

Met de SSI Advanced Adventure programma maak je vijf buitenduiken van vijf verschillende SSI-specialtyprogramma's, zonder de volledige specialty te volgen. Wil jij weten hoe?

Lees meer

Extended Range Foundations

Deze XR-cursus biedt een diepgaande verkenning van technische uitrusting en breidt je geavanceerde duikvaardigheden uit. Het is een essentiële voorbereiding voor XR Cavern Diving en XR Wreck Diving.

Lees meer

Marine Ecology

Tijdens deze specialty leer je alles over de natuur onderwater! Na een theorie sessie maken we 2 duiken in de Nederlandse marine ecosystemen: het Grevelingenmeer of de Oosterschelde.

Lees meer

Fish Identification Specialty

Tijdens deze specialty besteden we aandacht aan de vissen uit de drie populairste duikbestemmingen: de Rode Zee, het Caribisch gebied en Azië. Uiteraard besteden we ook ruim aandacht aan de Nederlandse zoet- en zoutwater vissen.

Lees meer

Sea Turtle Ecology Specialty

In dit programma leer je de vaardigheden en methoden om veelvoorkomende soorten zeeschildpad te herkennen en determineren. Ook wordt ingegaan op de geschiedenis van de zeeschildpadden, hun rol in de ecosystemen van de oceaan en de gevaren die deze dieren bedreigen.

Lees meer

Manta en Ray Ecology Specialty

Manta roggen zijn fascinerende dieren om te zien. Tijdens deze theoretische specialty leer je alles over de verschillende soorten roggen over de hele wereld.

Lees meer

SSI Coral Indentification Specialty

Tijdens het duiken in warme wateren kom je de meest prachtige koraalformaties tegen in allerlei formaten, kleuren en vormen. In deze theoretische specialty leren we je alles over koraal. Koraalriffen zijn de bouwblokken van vele ecosystemen in de oceaan.

Lees meer
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen