Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

SSI Enriched Air Nitrox 

"Heb je ooit gedroomd over langere duiken met geen-decompressielimieten om foto's te maken of om een wrak te verkennen? Of heb je wel eens veiliger willen duiken met betrekking tot het potentiële gevaar van decompressieziekte?"

De SSI Enriched Air Nitrox specialty is de meest gevolgde specialty van SSI. Binnen deze specialty leer je alles over het gebruik van verijkte lucht. Dit maakt deze specialty een uitermate geschikte kennismaking met Nitrox duiken. Het gebruik van een duikcomputer wordt erg aangeraden maar ook zullen we je leren hoe je op de "ouderwetse" manier kan duiken met Nitrox. Met nitrox ben je instaat om langere duiken te maken zonder dat je de decompressie limiet overschrijd. Hier zitten echter wel een paar haken en ogen aan. Deze leer je tijdens de specialty. Tevens zijn er een aantal uitrusting stukken die nodig zijn om veilig met nitrox te kunnen. De specialty bestaat slechts uit 2 theoriesessies en is daarmee de perfecte winter cursus. Ideaal om te volgen voordat je vertrekt naar warmere oorden.

Na deze specialty kun je wereldwijd met je brevet laten zien dat je een nitroxduiker ben en gerechtigd bent om te duiken met een nitrox mengsel tot wel 40% zuurstof. Je bent onder andere in staat om te berekenen hoe diep je met een bepaald nitrox mengsel kunt duiken en wat voor een bepaalde diepte je meest ideale mengsel is. 

Inhoud specialty

  • Nitrox, het lichaam en de onderwaterwereld 
  • Jouw Totaal Duik Systeem en Nitrox
  • Het plannen van Nitroxduiken

Kom daarom snel langs voor een orientatie en wij vertellen je alles over deze opleiding. 

Extra informatie:

Minimale vereisten:

  • - Cursist dient minimaal 15 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus.
  • Medische verklaring dient volledige ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid
  • - Cursist dient minimaal te beschikken over een SSI Open Water Diver brevet of een vergelijkbaar brevet van een andere organisatie. 

Duur cursus:

  • - 2 Theorie lessen
  • - 1 Binnenwater les

Kosten: 

 € 120,-

Geldigheid:

 Overal ter wereld onbeperkt geldig