Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Starten met Duiken

Het is nu dan echt tijd geworden om je grote droom waar te maken! Je wil graag de onderwaterwereld gaan ontdekken maar hoe kun je nu het beste starten? 

Hier komen wij om de hoek kijken. Met ruim 15 jaar ervaring is DiveWorld de grootste opleider van duikers in Twente en ruim daarbuiten. We helpen je maar al te graag met het opstarten van jouw avontuur onderwater. DiveWorld biedt zowel Padi als SSI cursussen aan en heeft een groot team van instructeurs klaar staan die jou bij je eeste zwemslagen onderwater willen helpen. Er zijn diverse manieren om te starten: 

Introductie duik:

Altijd al eens willen duiken? Dan is dit je kans. Tijdens de introductie duik laten we je kennis maken met alles facetten van de duiksport gedurende een 2.5 uur duurende sessie. We beginnen met een half uur theorie waarin je alles leert wat je moet weten om voor de eerste keer onderwater te gaan. Vervolgens gaan we in het water nog een drietal simpele oefeningen doen zodat je kennis kan maken met de uitrusting en vervolgens gaan we stap voor stap onderwater om uiteindelijk uit te komen op 10 meter diepte! 

Voor meer informatie over de introductie duik klik hier

Beginners cursussen:

Uiteraard kun je ook direct je brevet gaan halen. Alle brevetten afgegeven door DiveWorld zijn wereldwijd geldig en erkent door PADI en SSI. Je krijgt altijd les van een gediplomeerde instructeur en de klassen zijn maximaal 6 personen groot. Wanneer een klas 3 personen of meer bevat dan krijgt de instructeur hulp van een gediplomeerde assistent om je persoonlijke aandacht te garanderen. We geven geen slagingsgarantie maar gaan wel kostenloos net zo lang met je door tot jij comfortabel in het water ligt mocht dit niet binnen de reguliere lessen lukken. Voor meer informatie over de duikcursussen kun je hieronder op de betreffende cursus klikken.

SSI Snorkel Diver

SSI Snorkel Diver

SSI Indoor Diver

SSI Indoor Diver

SSI Scuba Diver

SSI Scuba Diver

SSI Open Water Diver

SSI Open Water Diver