Starten met Duiken

Je hebt altijd al gedroomd van het ontdekken van de onderwaterwereld. Maar hoe zet je nu de eerste stappen? DiveWorld helpt je graag op weg.

Met meer dan 15 jaar ervaring is DiveWorld de grootste duikschool in Twente en omstreken. We staan klaar om je te begeleiden bij het begin van jouw onderwateravontuur. DiveWorld biedt zowel SSI duikcursussen aan, met een ervaren team van duikinstructeurs die je graag helpen bij je eerste zwemslagen onder water.

SSI brevetten worden wereldwijd erkend. Er zijn verschillende manieren om te starten.


Introductie duik

Altijd al willen duiken? Dit is je kans. Tijdens de introductieduik maak je gedurende een 2,5 uur durende sessie kennis met alle facetten van de duiksport. We beginnen met 30 minuten theorie waarin je alles leert wat nodig is voor je eerste keer onderwater. Vervolgens doen we in het water een paar eenvoudige oefeningen, zodat je vertrouwd raakt met de uitrusting. Stap voor stap gaan we onderwater, met als einddoel een diepte van 10 meter!


Beginnerscursus

Ook is het mogelijk om direct je duikbrevet te halen. Alle brevetten worden uitgereikt door DiveWorld en zijn wereldwijd erkend door zowel PADI als SSI. Je krijgt les van een gekwalificeerde duikinstructeur, in klassen van maximaal 4 personen.  Als je bij ons de duikopleiding volgt, garanderen we een slagingspercentage van 100%. Het maakt niet uit hoelang je nodig hebt; aan het einde van de cursus voel je je comfortabel en ontspannen in het water, en ben je wereldwijd erkend met je duikbrevet. 

Onze beginnerscursussen

SSI Snorkel Diver

SSI Snorkel Diver

SSI Indoor Diver

SSI Indoor Diver

SSI Scuba Diver

SSI Scuba Diver

SSI Open Water Diver

SSI Open Water Diver
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen