Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

SSI Open Water Diver

De SSI Open Water Diver cursus is de beste manier om te beginnen met duiken. Niet alleen is deze opleiding je eerste stap in de duikwereld maar tevens ook een hele belangrijke. In deze cursus leer je alle vaardigheden die je de rest van je 'duik' leven nodig hebt. Het is daarom erg belangrijk dat er gedurende deze cursus voldoende aandacht besteed wordt aan het aan leren van vaardigheden en het opdoen van voldoende kennis. 

Daarom is de opvatting van DiveWorld zo mooi van toepassing op de SSI open water diver cursus. Wij geven namelijk geen duikcursus maar leiden een duiker op. Wij zorgen ervoor dat je comfortabel en ontspannen in het water ligt. Hoelang dit ook mag duren. Daarom geven wij ook iedereen altijd een 100% slagings garantie. Jouw veiligheid en comfort staan voorop en als daar eventueel wat extra lessen voor nodig zijn dan is dat geen enkel probleem. Het is zelfs mogelijk om gedurende de cursus een extra les in de toren te nemen waarin je geen oefeningen hoeft te doen. Dat houdt in dat je lekker kan duiken en veel ervaring opdoet voor de toekomst. Uiteraard geheel kosteloos. Doordat wij de SSI Open Water Diver zo belangrijk vinden maken we in plaats van de 4 verplichte buitenwater duiken er 5! Ook de binnenwater duiken zijn uitgebreider dan verplicht.

Alle lessen zijn in te plannen op jou behoefte. Door het DiveWorld planningssysteem kan jij elke les plannen zoals jij dit wil. Kan je een week niet? Geen probleem, dan plan jij je volgende les de week er op. Wil jij snel de cursus halen? Geen probleem, dan plan je veel lessen achter elkaar. Via de onderstaande button "Boek Nu" kan jij al gelijk je eerste les plannen! 

SSI heeft de grote stap genomen en is compleet gedigitaliseerd. Vanaf 1 januari 2015 zal je de theorie op jou computer, tablet of telefoon maken. Via de DiveSSI APP is het nu gemakkelijk om de theorie door te nemen doormiddel van het digitale boek en filmpjes. De vragen worden gemaakt via de DiveSSI APP of via de SSI website. Hierdoor kan DiveWorld jullie gemakkelijk volgen en is er meer tijd over in het water. Nu zal je denken heb ik hier internet voor nodig? Nee, je kan zowel online als offline het boek doorlezen en vragen maken. 

Bij de cursus zit inbegrepen:

 • SSI Online Open Water Handboek inclusief Video's
 • Online Logboek
 • Online training op www.Divessi.com of DiveSSI APP
 • Alle uitrusting benodigd voor het duiken
 • Het Digitale SSI Open Water Diver Brevet
 • Het flexibel plannen door het DiveWorld Planningssysteem

Tevens is het mogelijk om al een deel van de uitrusting aan te schaffen samen met de SSI Open Water Diver cursus. Wij bieden hier speciale pakketten aan met aantrekkelijke korting.

Kom daarom snel langs voor een orientatie en wij vertellen je alles over de SSI Open Water Diver cursus. 

Extra informatie:

Minimale vereisten:

 • Cursist dient minimaal 10 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus.
 • Medische verklaring dient volledige ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid

Duur cursus:

 • Theorie op basis van zelfstudie
 • 5 Binnenwater lessen
 • 5 Buitenwater lessen 

Kosten: 

 € 449,95

Geldigheid:

 Overal ter wereld onbeperkt geldig voor duiken tot 18 meter diep