Introductieduiken

Nog nooit gedoken? Maak dan nu een introductieduik en maak kennis met de overweldigende onderwaterwereld.

Een introductieduik is de manier om kennis te maken met de onderwaterwereld. Onder professionele begeleiding neem je een kijkje onderwater en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten. Bij binnenkomst zal je duikinstructeur klaar staan met een lekker bakje koffie of thee en je de basis van het duiken uitleggen. Na een half uurtje uitleg zal hij je meenemen het water in waar drie korte oefeningen gedaan worden. Door middel van deze oefeningen ben je bekender met je duikuitrusting en voel je je meer op het gemak in het water.

Daarna zal er afgedaald worden in onze 10 meter diepe duiktoren. Tijdens de duik zorgt de duikinstructeur ervoor dat je totaal op je gemak bent zodat je optimaal kan genieten van je tijd onderwater. Doordat DiveWorld slechts twee personen per duikinstructeur toestaat heeft hij volop de tijd om jou duik zo prettig en leuk mogelijk te maken. Helaas duurt de duik slechts 40 minuten en zal er dan aan de opstijging begonnen worden. Eenmaal boven aangekomen ben je een unieke ervaring rijker.

De kosten voor een introductie duik zijn: € 52,50 per persoon.

De minimum leeftijd voor het maken van een introductie duik is 10 jaar.

Programma duur +/- 2,5 uur

Voor een introductieduik moet je even reserveren. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen van te voren. Mocht je toch last-minute nog een duik willen maken dan kan je altijd bellen.

Voorafgaand aan de duik dient een medische verklaring ingevuld worden. Alle vragen dienen met NEE beantwoord te kunnen worden. Is dit niet het geval dan is het raadzaam om ons even te contacteren. Een bezoek aan de huisarts kan dan noodzakelijk zijn. De medische verklaring is hieronder te vinden.

Klik hier voor de Medische Verklaring 

Bekijk hier de impressie

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen