Gidsduiken

Je bent al in het bezit van een duikbrevet maar wil een mooie buitenduik maken onder begeleiding van een duikinstructeur? Dat kan! Bij DiveWorld organiseren we sinds kort Gidsduiken. Via deze duiken is het mogelijk om meer ervaring op te doen in de Nederlandse wateren. Daarnaast is het ook gewoon een heel gezellige dag om mee te maken. Het programma van een Gidsduik ziet er als volgt uit:

  • In de morgen beginnen we met een kop koffie of thee.
  • Daarna zullen materialen bij elkaar gezocht worden en gereed gemaakt worden. Mocht je niet in het bezit zijn van een eigen uitrusting dan kan deze gehuurd worden bij DiveWorld tegen een gereduceerd tarief.
  • Vervolgens wordt er vertrokken naar de desbetreffende duiklocatie. Aangekomen bij de duiklocatie zal er een uitgebreide briefing volgen door de instructeur. Hierin worden onder andere behandeld hoe de duikstek ontstaan is, de diepte van de locatie, het zicht en natuurlijk wat er allemaal te zien is onder water!


Als de duikuitrustingen zijn opgebouwd gaan we het water in voor een ontspannen duik waarbij de instructeur optreedt als gids. Mocht je na de briefing toch alleen met jouw buddy willen duiken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
Na de eerste duik zullen er broodjes en drankjes aanwezig zijn uiteraard verzorgt door DiveWorld. Je hoeft dus geen eten mee te nemen!
Hierna zullen we ons gereed maken voor de tweede duik bij de desbetreffende locatie.
Na de duik zal alles opgeruimd worden zodat de locatie weer netjes achtergelaten wordt en vertrekken we gezamenlijk naar DiveWorld. Hier worden de logboeken ingevuld en zal er tijd zijn om na te praten over de geweldige dag.
Tevens is er bij DiveWorld de mogelijkheid om je spullen te spoelen.
Deze gehele dag is nu te boeken voor een prijs van slechts: € 95 Inclusief complete duikuitrusting. Heb je een eigen uitrusting? Dan is het slechts € 57,50.

In de wintermaanden worden er door ons geen gidsduiken gepland. Wel zullen er talloze activiteiten binnen en buiten de toren gepland worden. Hou daarom de winter activiteiten in de gaten.

Wil je meer informatie over het gidsduiken dan kun je ons bellen of onderstaand formulier gebruiken.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen