Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
+31 53-569 54 84

SSI Snorkel Diver

Snorkelen is een prachtige manier om een begin te maken met je avonturen onder water. Het is je kans om een kijkje te nemen in een nieuwe, fascinerende wereld. Snorkelen is voor alle leeftijden. Actie én ontspanning, het is maar net wat je wilt.

Vandaag de dag gaan we, vaker dan ooit, op zoek naar avontuur in deze nieuwe wereld. Het is heerlijk om gewichtloos in het water zweven, te zwemmen met de zeedieren en de schoonheid van de riffen te

Kom daarom snel langs voor een orientatie en wij vertellen je alles over deze opleiding. bewonderen. Snorkelen is een activiteit voor jong en oud en je hebt er maar weinig materiaal voor nodig. Een klein stukje opleiding is wel verstandig om zo toch veilig te genieten van de onderwater wereld. De SSI Snorkel Diver Cursus voorziet hierin.

Deze opleiding bestaat uit een theorie sessie en een zwembad gedeelte. Als het weer het toelaat gaan we ook een les naar buiten. De cursus is inclusief theorie boek, huur van het duikpak en het brevet. De cursist dient zelf te zorgen voor een masker, snorkel, schoenen en vinnen. 

Extra informatie:

Minimale vereisten:

- Cursist dient minimaal 8 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus.

Medische verklaring dient volledige ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid

Duur cursus:

- 1 Theorie lessen

- 1 Binnenwater lessen

- 1 Buitenwater lessen

Kosten: 

 € 69,95

Geldigheid:

 Overal ter wereld onbeperkt geldig