Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
+31 53-569 54 84

SSI Scuba Diver

De SSI Scuba Diver Opleiding is perfect voor mensen die te weinig tijd hebben om een volledige Open Water opleiding te volgen of die in de winter willen beginnen met duiken. De inhoud van de SSI Scuba Diver Opleiding staat gelijk aan de helft van de SSI Open Water opleiding. Mocht je nadien door willen gaan voor het open water brevet dan hoef je slechts de resterende helft af te ronden. 

De opleiding omvat 3 theorielessen met 3 'binnenwater' duiken in de toren en 2 'buitenwater' duiken die ook in de toren plaats vinden. Dit is mogelijk omdat DiveWorld een speciale vrijwaring heeft voor deze 2 'buitenwater' duiken. Doordat onze toren 10 meter diep is en erg lijkt op het buitenwater hebben wij van SSI de toestemming gekregen om deze duiken in de toren te mogen doen. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die in de winter willen starten met duiken en toch een brevet willen halen! Ook is de opleiding perfect als je enkel in het buitenland onder begeleiding van een gids wil duiken. 

Een gebreveteerde SSI Scuba Diver mag 12 meter diep en mag enkel duiken onder directe supervisie van een SSI Dive professional (Dive Leader of hoger). Hierdoor kun je veel plezier hebben en genieten van de onderwaterwereld. 

Kom daarom snel langs voor een orientatie en wij vertellen je alles over deze opleiding. 

Tevens is het mogelijk om al een deel van de uitrusting aan te schaffen samen met de SSI Open Water Diver cursus. Wij bieden hier speciale pakketten aan met aantrekkelijke korting. 

Extra informatie:

Minimale vereisten:

- Cursist dient minimaal 10 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus.

Medische verklaring dient volledige ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid

Duur cursus:

- 3 Theorie lessen

- 3 Binnenwater lessen

- 2 Buitenwater lessen

Kosten: 

 € 329,95

 Meer prijs voor het behalen SSI Open Water Diver Brevet € 99.95

Geldigheid:

 Overal ter wereld onbeperkt geldig voor duiken tot 12 meter diepte onder begeleiding van een Duikprofessional. 
 Daarnaast is het mogelijk om overal ter wereld het SSI Open Water Diver Brevet te behalen.