Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

SSI Bootduik Specialty

Het is niet alleen maar duiken vanaf een boot - het is jouw garantie voor een succesvolle en ontspannen duikdag!

Weet jij hoe het voelt om voor het eerst midden op het water "out in the blue" gedropt te worden ? Hoe jij contact maakt met de boot ? voorkom vakantie stress en volg de SSI boat diver specialty gewoon in Nederland

In de wateren van jouw eigen omgeving duik jij meestal vanaf de kant, maar de meeste en beste duikplekken op vakantiebestemmingen zijn zonder boten niet te bereiken, op steeds meer plekken is een boatdiver specialty brevet verplicht voordat jij mee aan boord mag!

In de SSI specialty cursus boat diving/ boot duiken leer jij niet alleen de juiste bootduik technieken, maar leer jij ook de juiste procedures voor het boeken van een duikvakantie met betrekking tot het kiezen van de beste reisbureaus en aanbieders van duikvakanties waar moet jij rekening mee houden etcetera.

Jij leert in de theorie om te duiken vanaf een boot, variërend van kleine opblaasbare boten (zodiac) tot enorme liveaboard boten, hoe ze van plaats tot plaats kunnen verschillen en wat de algemene bewoordingen zijn, 

Als jij een SSI Boat Diving programma volgt voorafgaand aan jouw eerste duikvakantie weet jij zeker dat u goed voorbereid bent om ontspannen te kunnen genieten van de vakantie!

Extra informatie:

Minimale vereisten:

  • Cursist dient minimaal 10 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus;
  • Minimaal (junior) Open Water Duiker;
  • Medische verklaring dient volledig ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid.

Duur cursus:

Eén avond theorie met aansluitend een toets.

Kosten:

€120,-

Geldigheid:

Overal ter wereld onbeperkt geldig.