Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

SSI Scuba Skills Update

Het SSI Scuba Skills Update programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden weer op te frissen!


Of je nou enkele maanden niet gedoken hebt door een winterstop of enkele jaren door drukke werkzaamheden, de SSI scuba skills update is de perfecte manier om jouw vaardigheden weer "up to date" te brengen zodat jij je weer vol zelfvertrouwen aan de waterkant kunt melden! Deze (duik)opfris cursus behandelt namelijk alles wat jij nodig hebt om weer veilig en vertrouwd te kunnen gaan duiken! In de Scuba Skills Update krijg jij de gelegenheid om de duikvaardigheden die jij geleerd hebt tijdens jouw open water diver cursus en/of veranderde technieken te oefenen.

Wij beginnen de dag met een theorietoets (hiervoor kun jij niet zakken) aan de hand van de uitslagen van de toets gaan wij de theorie doornemen. Vervolgens gaan wij 2 duiken maken in onze duiktoren. De eerste duik gaan wij de belangrijkste skills van de open water diver cursus herhalen, de tweede duik kun jij dan zelf kiezen welke skills jij nogmaals wil oefenen en verder blijft er ook gewone duiktijd over zodat jij ook kunt oefenen met trimmen en wat rond kunt zwemmen want plezier hebben tijdens deze dag hoort er natuurlijk ook bij. Uiteraard is de instructeur beide duiken in de buurt om te helpen waar nodig en ook vragen nadien te beantwoorden. Na afloop zullen wij samen jouw logboek invullen en kun jij onbezorgd weer gaan duiken. 

Vereisten voor deelname:

  • Minimaal 10 jaar oud
  • In het bezit van minimaal een (junior) indoorbrevet of hoger, het maakt niet uit dat dit van een andere opleidingsorganisatie is dan SSI.
  • De deelnemer dient vanzelfsprekend geen gezondheidsklachten te hebben.

Kosten:

  • De kosten voor deze dag bedragen 125 euro, dit is een all-in prijs en de enige kosten die erbij komen zijn het hapje en drankje wat jij tijdens jouw verblijf bij ons nuttigt. Dus mocht jij geen eigen uitrusting hebben dan kun jij die kosteloos van ons gebruiken op deze dag.