Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

SSI Deep Diving

Diep duiken, iets wat slechts een paar duikers tot nu toe hebben ervaren, of duiken naar een wrak op dieper dan de limiet van 30 meter - wie wil dat niet? Maar om deze duiken veilig uit te voeren zijn de juiste vaardigheden en kennis vereist en dat is precies wat de SSI Deep Diving specialty biedt.

Iedere duiker droomt er wel van om net dat ene wrak te bezoeken wat buiten zijn bereik ligt. Vaak is een dergelijk wrak enkel weggelegd voor technische duikers. Toch is er een mogelijkheid om dieper als 30 meter te gaan als sportduiker. Deze mogelijkheid heet de SSI Deep Diving specialty. Gedurende deze specialty leer je alles om veilig de grens van 30 meter te passeren. Uiteraard wel met een maximum tot 40 meter. Deze specialty kan een opmaat zijn voor een technische opleiding of om meer mogelijkheden te hebben gedurende de duiken op vakantie of in Nederland. 

Het complete duiksysteem & Deep DivingGedurende deze specialty leer je alles om veilig te duiken tot een maximum van 40 meter. De specialty bestaat uit 1 theorie sessie en 3 buitenwater duiken. Voor deze specialty moet je beschikken over een SSI Advanced Scuba Diver brevet of een vergelijkbaar brevet van een zelfde organisatie. 

Inhoud specialty:

       - Het plannen van een diepe duik

       - De diepe duik

       - Potentiële gevaren van een diepe duik

       - De herhalings diepe duik

Kom daarom snel langs voor een orientatie en wij vertellen je alles over deze opleiding. Ook zullen wij dan de data van de cursus afspreken.


Extra informatie:

Minimale vereisten:

- Cursist dient minimaal 15 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus.

Medische verklaring dient volledige ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid

- Cursist dient minimaal in het bezit te zijn van een SSI Open Water Brevet of een brevet van een vergelijkbare organisatie

- Minimaal 20 gelogde duiken

Duur cursus:

- 1 Theorie les

- 3 Buitenwater lessen

Kosten: 

 € 245,-

Geldigheid:

 Overal ter wereld onbeperkt geldig voor duiken tot een diepte van 40 meter