Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
DiveWorld logboeken en duikhorloges
Geplaatst op 19 augustus 2021

Hoe kun je je duik loggen?

Een logboek is belangrijk omdat je hierin kunt bijhouden waar, wanneer en met wie je hebt gedoken. Belangrijke informatie, niet alleen voor de duikschool, maar ook als leuk naslagwerk. Duik logboeken zijn er in alle soorten en maten, zowel op papier als digitaal. Lees onze blog voor meer informatie en een leuke aanbieding voor duikhorloges.

Logboeken

Het loggen van duiken is een persoonlijke keuze. Er zijn een heleboel verschillende manieren van loggen. De een wil het digitaal, de ander geeft er de voorkeur aan om het op papier bij te houden. Er zijn tal van logboeken op de markt: papieren logboeken in verschillende looks en duikcomputers (onder andere in de vorm van een duikhorloge).

Duikcomputers

Het voordeel van een duikcomputer/duikhorloge is dat alles automatisch wordt bijgehouden: hoe diep je duikt, hoe lang je duikt, de locatie. Daarnaast berekent de duikcomputer hoeveel stikstof er tijdens de duik in je lichaam wordt opgelost en hoeveel veilige duiktijd je nog over hebt. Stijg je te snel op of overschrijd je de niet-decompressietijd, dan geeft de duikcomputer een alarm af. Daarnaast kunnen een aantal modellen via Bluetooth gekoppeld worden met je smartphone. Op deze manier worden de duiken in een digitaal logboek opgeslagen.

Assortiment duikcomputers

DiveWorld biedt een groot assortiment duikcomputers onder andere van het merk Ratio, met onder andere de Ratio IX3M (EasyDeep en Tech+) en De Ratio Idive Color (EasyDeep en Tech+). Daarnaast verkopen we de Aqualung met onder andere de i100 en de i200C en de Suunto met onder andere de Zoop Novo en de Vyper Novo.

Leuke aanbieding

Tot en met eind augustus hebben we een mooie aanbieding voor je! De hele maand nog krijg je korting op de aankoop van een Ratio duikcomputer. Benieuwd naar al onze duikcomputers? Bekijk onze webshop of kom langs!