Diveworld cadeaubonnen 

Zie je elk jaar weer op tegen de zoektocht naar leuke cadeautjes voor jou vrienden of familie? Wil je niet weer met een geurtje of sokken aan komen? Dat is niet nodig, want met een cadeaubon van DiveWorld heb je een origineel cadeau voor iedereen!

Geef een unieke ervaring cadeau

De cadeaubon van DiveWorld is niet alleen een perfect cadeau voor iemand die vaker duikt, maar juist ook voor iedereen die altijd al graag een duik in het diepe heeft willen maken. Speciaal hiervoor hebben we de DiveWorld Introductie Cadeaubon. Na een korte introductie en een aantal oefeningen daalt hij/zij onder professionele begeleiding in onze 10 meter diepe duiktoren af. Hoe leuk is het om iemand zo’n bijzondere ervaring cadeau te geven? 

Wil je dit jaar een cadeau geven waar de ontvanger het nog lange tijd over heeft? Bestel de Introductie Cadeaubon vandaag nog eenvoudig online: 


DiveWorld Cadeaubon voor ervaren duikers

Ook als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die al duikervaring heeft, kun je bij ons terecht voor een leuk cadeau. De DiveWorld Cadeaubon is in de DiveWorld toren te besteden aan een duik, maar je kunt er ook duikspullen mee kopen in onze winkel en webshop. Ook de cadeaubon bestel je eenvoudig online:

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen