SSI Dry Suit Specialty

Ben jij klaar om het onderwateravontuur het hele jaar door voort te zetten? Met beter zicht en minder drukte op de duikstekken tijdens de winter, is het nu de perfecte kans om de diepten van Nederland te verkennen.

Door de temperatuur van het water is een droogpak toch vaak net wat aangenamer. Toch is het duiken met een droogpak net iets anders als duiken met een regulier natpak. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je moet omgaan met je droogpak. Tijdens deze uitgebreide specialty leren we je alles om veilig te duiken met je droogpak. We gaan zelfs zover dat bij elk droogpak dat aangeschaft wordt in onze winkel je deze specialty cadeau krijgt. Wij vinden nou eenmaal dat je geen droogpak duiker bent door simpelweg een droogpak aan te schaffen. 

Voor deze specialty is het handig als jij jouw eigen droogpak hebt, mocht dit niet zo zijn dan is dat ook geen probleem, wij hebben een aantal heren en dames Avatar droogpakken en onderpakken hangen welke jij tijdens de cursus tegen meerprijs kunt huren.

De specilaty bestaat uit 1 theoriesessie en 2 zwembadduiken in de toren. Na deze specialty kun je veilig duiken met je droogpak, weet je hoe je problemen met je droogpak onderwater moet oplossen en leerr je hoe het droogpak onderhouden dient te worden.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij graag het hele jaar door kunnen duiken in Nederland? Bekijk dan de extra informatie en meld je aan via onderstaande knop.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen