Het assortiment: cadeaubonnen

Bij DiveWorld zijn een aantal verschillende cadeaubonnen verkrijgbaar, deze cadeaubonnen zijn te besteden in onze webshop, winkel en duiktoren.

De Knipkaart

DiveWorld biedt een knipkaart aan voor 10 duiken. Deze knipkaart is twee jaar geldig. Een voordeel van onze knipkaart is dat de kaart niet persoonsgebonden is en daardoor uitstekend kan worden gedeeld door twee personen. De 10 duiken knipkaart kost €120.-.

De algemene DiveWorld cadeaubon

DiveWorld biedt ook een algemene cadeaubon aan die te besteden is in de webshop, de winkel en de duiktoren. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf €25,-. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Of geef een introductieduik cadeau

Een introductieduik is de manier om kennis te maken met de onderwaterwereld. Onder professionele begeleiding neem je een kijkje onderwater en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten. Als je komt voor een introductieduik wordt je allereerst ontvangen met een bakje koffie of thee (i.v.m. het coronavirus tijdelijk niet mogelijk), waarna onze instructeur je de basis van het duiken zal uitleggen. Na een half uurtje uitleg word je meegenomen het water in waar je drie korte oefeningen gaat doen om bekend te raken met je uitrusting en je op je gemak te voelen in het water.

Na deze oefeningen ga je afdalen in onze 10 meter diepe duiktoren. Tijdens de duik zorgt de instructeur ervoor dat je totaal op je gemak bent zodat je optimaal kunt genieten van je tijd onderwater. DiveWorld staat twee personen per instructeur toe tijdens een introductieduik waardoor de instructeur alle tijd heeft om jouw duik zo prettig en leuk mogelijk te laten verlopen. Na ongeveer 40 minuten ga je beginnen aan de opstijging. Eenmaal boven aangekomen ben je een unieke ervaring rijker. 

Al met al duurt een introductieduik +/- 2,5 uur. De kosten voor een introductieduik cadeaubon zijn €52,50.

Al onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de winkel en te bestellen in onze webshop. 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen